Interesse in een luxe veranda?

Liever toch geen serre maar een veranda? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Naast serres maken wij met De VerandaSpecialist ook maatwerk veranda's.

Serre met elektrisch screen

Luxe stijlvolle houtbouw op maat

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen van luxe houten veranda’s. Zoekt u een exclusief droomverblijf in de tuin? Het verschil tussen een luxe serre en een luxe veranda is dat een serre dicht is en een veranda open is. Ook is een serre geïsoleerd, zo kunt u hier het hele jaar zitten. Naast De SerreSpecialist hebben we ook nog De VerandaSpecialist: bij ons kunt u daarom ook terecht voor een luxe veranda of ander buitenverblijf!

Bekijk De VerandaSpecialist
Luxe poolhouse

Een veranda in de stijl van uw huis 

“Wij bouwen uitsluitend veranda’s en buitenverblijven die helemaal aansluiten bij de woonstijl van de klant. Daarom komen wij eerst bij u thuis kijken, bespreken wij uw wensen en mogelijkheden en gaan pas daarna een ontwerp tekenen. Op die tekening staat ook uw woonhuis, zodat het één geheel wordt.” – Cees Schimmel (eigenaar).

Breng het buitenleven naar binnen toe met een prachtige exclusieve veranda. Dat is de waarde van een veranda: het hele jaar door in de tuin zitten. Met verlichting, warmte, een prachtige vloer, glazen schuifwanden en elektrische schermen. Echt een veranda voor u op maat. Wij doen het voorwerk allemaal in de werkplaats, zodat we binnen een paar dagen een prachtige luxe veranda aan uw huis kunnen bouwen!

Luxe veranda op maat

Hoe werken wij? 

Ieder huis is uniek en ook iedere tuin is uniek. Wij passen een buitenverblijf daar graag op aan. Wij ontwerpen en bouwen graag uw luxe veranda of terrasoverkapping. Uw nieuwe buitenverblijf kan compleet afgesteld worden op uw huis en tuin. Zo kunt u optimaal genieten van uw luxe houten veranda. We hebben al voor meer dan 675 klanten een droomverblijf gerealiseerd. Ook voor u?

Veranda op maat

Heb ik een vergunning nodig voor een veranda? 

Een aanbouw tot maximaal 4 meter diep en 5 meter hoog mag je zonder vergunning realiseren aan de achterkant van je woning. Behalve als er sprake is van een monument, dan heb je wel een vergunning nodig. In sommige gemeenten gelden andere regels denk aan een welstandscommissie of beschermd dorpsgezicht.

Mocht er twijfel zijn of er een vergunning aangevraagd moet worden, dan doen wij een vergunningcheck. Is er een vergunning nodig? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen!

Bekijk De VerandaSpecialist