Luxe Stijlvolle Houtbouw op Maat

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen van luxe houten veranda’sZoekt u echt een exclusief droomverblijf in de tuin?

Het verschil tussen een luxe serre en een luxe veranda is dat een serre dicht is en een veranda is open. Naast ons bedrijf “deserrespecialist”, hebben we ook nog “deverandaspecialist“‘. Deverandaspecilaist is gespecialiseerd in luxe open buitenverbijven.

   

Meer dan 10 jaar kennis & ervaring – Proffesionele vaklui  – Een veranda in de stijl van uw woning – Eventueel met: Verlichting, verwarming, elektrische schermen, Glazen wand, lamellendak, exclusieve vloer – Speciaal voor u gemaakt 

Een veranda in de stijl van uw huis

“Wij bouwen uitsluitend veranda’s en buitenverblijven die helemaal aansluiten bij de woonstijl van de klant. Daarom komen wij eerst bij u thuis kijken, bespreken wij uw wensen en mogelijkheden en gaan pas daarna een ontwerp tekenen. En op die tekening staat ook uw woonhuis, zodat het één geheel wordt.” – Cees Schimmel (eigenaar)

Breng het buitenleven naar uw toe met een prachtige exclusieve veranda. Dat is de waarde van een veranda: het hele jaar door in de tuin zitten. Met verlichting, warmte, prachtige vloeren, glazen schuifwanden en elektrische schermen. Echt een veranda voor u op maat. Wij doen het voorwerk allemaal in de werkplaats zodat we binnen een paar dagen een practige luxe veranda aan uw huis bouwen!

Stijlvolle Luxe Veranda

Bij ons kunt terecht voor uw eigen stijl veranda:

Of zoekt u een overkapping? Bij ons krijgt u een complete luxe veranda. Als u wilt inculsief: Schuifwanden, lichtstraat, verlichting, haarden, exclusieve terrasvloeren.

Hoe werken we?

Ieder huis is uniek, iedere tuin is uniek. Wij passen een droombuitenverblijf daar graag op aan. Wij ontwerpen en bouwen graag uw luxe veranda of terrasoverkapping. Uw huis, tuin en het nieuwe buitenverblijf moeten goed op elkaar afgestemd zijn om een harmonieuze leefomgeving te creëren. Alleen zo zult u optimaal genieten van uw luxe houten veranda. We hebben al meer voor meer dan 343 klanten een droomverblijf gerealiseerd. Ook voor u? 

Wat zeggen klanten?

Review – Paul de Nijs en Erica Risiglione te Twello:  Sinds april 2019 wonen Erica en ik in Twello in een prachtig huis uit 1920. We wilden een serre met exact dezelfde uitstraling als de oude serre. Authentiek dus. Er waren nogal wat details aan de oude serre die gewoonweg veel handwerk en dus ook veel tijd en energie zouden kosten. Tijdens mijn eerste ontmoeting met Cees wist ik dat de serre door de Verandaspecialist zou worden gebouwd. Cees was heel nieuwsgierig naar wat wij nu specifiek wilden qua bouw en uitstraling. Hij had snel door dat de serre ook het onderscheidende deel van het woonhuis was. De serre aan ons woonhuis zit aan de straatkant. Ik merkte dat Cees het name met mij heeft gehad over de mogelijkheden. Ik heb eigenlijk nimmer iets gehoord over wat niet kon. De medewerkers van Cees hebben het uitstekend gedaan. Het gaat dan om kleine dingen zoals schoenen uit bij binnenkomst, opruimen van de rotzooi die je maakt, respectvol omgaan met spullen.  Om kort te zijn: een top bedrijf met top medewerkers.
Google Review Paul de Nijs:
5/5

Vergunning & Opletten

Heb je een vergunning nodig? Een aanbouw tot maximaal 4 meter diep en 5 meter hoog mag je zonder vergunning realiseren aan de achterkant van je woning. Behalve als er sprake is van een monument, dan heb je wel een vergunning nodig. In sommige gemeentes gelden andere regels (welstandscommissie, beschermd dorpsgezicht), dus check altijd bij je gemeente wat wel en niet is toegestaan. Waar moet je nog meer op letten bij de aanbouw van een luxe veranda? Zorg ervoor dat de aanbouw past bij het uiterlijk van het huis. Wij hebben de beste architecten en designers, zodat het echt een mooie veranda wordt, waar je 10 jaar later nog trots op bent. Bepaal of er een fundering nodig is, hier adviseren wij u graag over. Houd rekening mee hoe het huis doorloopt in de veranda, hoe je de vloer aanpast en hoe de elektra doorloopt. Wil je meer licht? Denk na over een lichtstraat!
“Zeer goede ervaring met de veranda specialist. Vakmensen die weten wat ze doen. Betonnen fundering, keramische tegels, verlichting en (inbouw)heathers alles zeer professioneel uitgevoerd.” – Gert van Bennekum

Google Review - Gert van Bennekum
5/5