Een serre met sedumdak laten plaatsen?

Overweegt u het plaatsen van een serre bij uw woning? En wilt u hierbij iets toevoegen waar u niet alleen zelf baat bij heeft, maar waar ook de natuur en dieren beter van worden? Overweeg dan het plaatsen van een serre met groendak.

serre lelystad

Een houten serre

De SerreSpecialist staat bekend om het plaatsen van unieke serres van hoge kwaliteit. Iedere serre wordt op maat gemaakt naar de wensen van onze klant. Kies uit de verschillende stijlen en met veel plezier creëren wij uw landelijke, moderne, klassieke, industriële of exclusieve serre. Welke stijl heeft uw voorkeur?
Al onze serres worden gemaakt van hout van hoge kwaliteit en gaan minstens een leven lang mee. Maak uw serre compleet door het toevoegen van een aantal van de vele extra opties die wij bieden. Kies bijvoorbeeld voor harmonicadeuren, een bijpassende vloer, elektrische schermen of een unieke haard of kachel. Samen maken wij de serre met groendak die u altijd heeft willen hebben.

Wat is een sedumdak?

Het plaatsen van een serre met sedumdak wordt steeds populairder. Dat is begrijpelijk. Het plaatsen van een serre met groendak is immers een goede keuze voor uw woning, uw portemonnee én voor de natuur. Maar wat is een sedumdak precies?
Wanneer u kiest voor een sedumdak, ook wel een groendak genoemd, wordt het dak van uw serre vol gelegd met sedumplanten. Het plaatsen van deze planten levert u verschillende voordelen op. Uw woning is bijvoorbeeld beter geïsoleerd, het overtollig regenwater kan hier opgeslagen worden en de levensduur van uw dak wordt aanzienlijk verlengd . Daarnaast is het toevoegen van meer groen ontzettend belangrijk voor de vogels, insecten en bijen. Hun leefgebied wordt alsmaar kleiner en sedumdaken zijn een waardevolle toevoeging voor hun leefruimte.

 

 

Sedumdak serre

Kan een groendak op een serre geplaatst worden?

Door de hoge kwaliteit van het hout dat wij gebruiken en de sterke houten constructies die wij maken, is het zeker mogelijk om een sedumdak te laten plaatsen op een van onze serres. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een sedumdak op een serre te combineren met zonnepanelen of een lichtstraat? Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat op uw serre met sedumdak? Wij voorzien uw maatwerk serre met een hoogwaardige lichtstraat.

Bent u enthousiast geworden van een serre met sedumdak? Of heeft u nog aanvullende vragen over de mogelijkheden en eventuele andere opties? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Lees hieronder meer over onze klantervaringen

John Leeflang

Een heerlijke serre, veel licht en een echte blikvanger geïntegreerd in ons huis. Helaas een slecht bouwconstructie, glas in hout, moeilijk te onderhouden, lekkages en slecht dubbelglas. Menigéén zag geen heil om ons te helpen. De SerreSpecialist wist raad, alles eraf en nieuwe opbouw van glas in aluminium, met een doorlopende ruit van 4,5m lang! Een uiterst professionele persoonlijke aanpak, met ruimte voor eigen inzet en het resultaat, een nieuw onderhoudsvrij glasdak. Voor jullie een dikke 10. Bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes voor de toekomst.

Ronald Degenaars

Onze keuze om De SerreSpecialist opdracht te geven tot de realisatie van een droomserre was een juiste! Ze denken mee en leveren vakwerk af. Mocht er achteraf toch nog iets niet kloppen, dan wordt dat zonder problemen opgelost.

Nout van Zon

Kan ik iedereen aanraden! Uitermate hoge kwaliteit, en heel professioneel team. Keurig op tijd, vergat geen detail, werkte heel netjes, alles in goed overleg. Heel blij dat we onze serre renovatie met De SerreSpecialist hebben gedaan!

Kim Francooy

Prachtige serre met goede materialen en door fijne medewerkers heeft De Serrespecialist gebouwd! Ook als we tegen wat dingen aan liepen is het professioneel opgelost.

Kevin Martens

De Verandaspecialist heeft een prachtige uitbouw geplaatst aan onze jaren 20 woning. De gehele achterzijde van de woning is nu voorzien van een glazen pui. Bijna 9 weken zijn ze bij ons bezig geweest, met uiteindelijk een topresultaat. Leuke collega's, goede communicatie en een eerlijke prijs.