Een tuinkamer met glazen schuifwanden

Een tuinkamer met een glazen schuifwand maakt dat u optimaal van uw buitenverblijf kunt genieten. Met deze variant van de traditionele schuifpui wordt het verschil tussen binnen en buiten wel heel klein.

Waarom een glazen schuifwand?

Al het glas zorgt ervoor dat er een zee van licht naar binnen kan stromen. Ook zonlicht is erg aangenaam als het naar binnen schijnt. Zelfs een waterig zonnetje kan al voor een heerlijke warmte zorgen!

Er zijn meer dan genoeg redenen om voor een glazen schuifwand te kiezen. Als eerst zorgt het voor geluiddemping – wat uiteraard twee kanten op werkt. Ook is de wand goed schoon te houden. Doordat ieder paneel afzonderlijk te verschuiven is, kunt u bovendien per moment kiezen waar u beschutting creëert en staan de panelen nooit in de weg. Als laatste is de oplossing ook nog eens duurzaam: een glazen schuifwand gaat ongeveer 25 jaar mee.

Luxe veranda met glazen schuifwanden

Een gepersonaliseerd pakket

Een wand van glazen schuifpanelen klinkt als een standaardpakket, maar niet is minder waar. U kunt een wand precies zo simpel of luxe maken als u zelf wilt. Handgrepen, tochtstrippen en borstelprofielen zijn bijvoorbeeld allemaal zelf aan te passen.

Tuinkantoor met glazen schuifwanden

Panelen van het schuifsysteem

De panelen van het schuifsysteem worden geheel op maat gemaakt. Schuifwand panelen hebben een aluminium profiel die aan de onderzijde wordt geslepen en afgewerkt. Glazen panelen worden aan de bovenzijde geleid met een aluminium profiel, die voorzien zijn van borstelstroken. De lage aluminium onderrail zorgt ervoor dat u een fijne doorgang kan creëren zonder een hoge opstap.

Volglas systeem

Het voordeel van een glazen schuifwand over een schuifpui is dat uw uitzicht niet wordt belemmerd door kozijnen. Zo krijgt u een nog vrijer gevoel! Onze glazen schuifwanden hebben een uniek volglas systeem. Daarnaast is er door de overlapping van de schuifelementen ventilatie. In elk seizoen genieten van uw tuin is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geïnteresseerd in een tuinkamer?