Veelgestelde vraag

Hoe kan je een serre inrichten?

Onze eerste tip: zorg voor eenheid. Door in uw serre dezelfde kleuren te gebruiken als in uw woning, creëert u eenheid en rust. Als tweede tip: geef uw buitenverblijf een functie. Zo kunnen wij daar in het ontwerp rekening mee houden en u in de inrichting! Ten derde, willen wij u meegeven buiten naar binnen te halen. Het toevoegen van planten is niet alleen heel sfeervol, maar geeft een mooie overgang van uw huis naar uw tuin.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Ja, een serre kan gebruikt worden als volwaardige woonruimte. Onze serres worden voorzien van uitstekende isolatie waardoor u het hele jaar van de serre gebruik kunt maken. Denk aan een uitbereiding van de woonkamer, keuken of een kantoorruimte.

  • Nee, onze verkoopadviseurs komen bij u op locatie langs voor een adviesgesprek. Bespreek uw wensen met de verkoopadviseur en ontvang advies wat aansluit bij uw leefomgeving, woonhuis en tuin.

  • Een serre is een aanbouw die grotendeels bestaat uit hout en glas. Het is mogelijk om de serre bij de woning te betrekken door de muur te verwijderen. Of kiest u voor een vrijstaande serre? Die wordt afzonderlijk van het huis gebouwd. De serre is goed geïsoleerd en kan worden voorzien van (vloer)verwarming, waardoor deze het hele jaar gebruikt kan worden.

  • Wij realiseren graag uw serre op maat. Onze vakmensen maken uw serre van hoogwaardige materialen. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige serre. Bij onze unieke buitenverblijven staan uw wensen centraal! Voor meer informatie: vul een contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek en prijsindicatie.