Veelgestelde vraag

Hoe kan ik een serre verwarmen?

U kunt de serre door middel van vloerverwarming of radiatoren verwarmen. Voor extra sfeer kunt u kiezen voor een open haard. Dit kunnen wij voor u inbouwen.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Wij hebben veel verschillende keuzes in vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een (keramische) tegelvloer, gevlinderde betonvloer/gietvloer, pvc, parket of laminaat. Heeft u zelf nog een ander idee? Uiteraard is alles bij ons mogelijk!

  • U kunt de serre door middel van vloerverwarming of radiatoren verwarmen. Voor extra sfeer kunt u kiezen voor een haard. Dit kunnen wij voor u inbouwen.

  • Het glas wat wij standaard gebruiken is dubbel gelaagd glas HR++ inclusief ventilatieroosters. Andere glassoorten zijn uiteraard ook mogelijk.

  • U kunt niet alleen bij De SerreSpecialist terecht voor een serre aanbouw, maar ook voor de renovatie van uw huidige serre. Onze specialisatie ligt in het bouwen van houten serres. Daarom renoveren wij ook alleen serres van hout. Het is wel mogelijk om een aluminium serre of een serre van een ander materiaal te laten verwijderen en een nieuwe serre door ons te laten bouwen. Neem contact op om advies op te vragen voor uw situatie!