Veelgestelde vraag

Kan ik een open haard in de serre plaatsen?

De serres die door ons gebouwd worden zijn voorzien van goede isolatie en (vloer)verwarming. Voor extra sfeer kunt u een open haard toevoegen. Deze kunnen wij ook inbouwen inclusief een rookkanaal om de rook naar buiten te kunnen afvoeren.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Wij hebben veel verschillende keuzes in vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een (keramische) tegelvloer, gevlinderde betonvloer/gietvloer, pvc, parket of laminaat. Heeft u zelf nog een ander idee? Uiteraard is alles bij ons mogelijk!

  • U kunt de serre door middel van vloerverwarming of radiatoren verwarmen. Voor extra sfeer kunt u kiezen voor een haard. Dit kunnen wij voor u inbouwen.

  • Voor de constructie van de serre gebruiken we meranti hardhout. Voor de aftimmering en afwerking kunnen houtsoorten naar keuze worden gebruikt.

  • De serres die door ons gebouwd worden zijn voorzien van goede isolatie en (vloer)verwarming. Voor extra sfeer kunt u een open haard toevoegen. Deze kunnen wij ook inbouwen inclusief een rookkanaal om de rook naar buiten te kunnen afvoeren.