Veelgestelde vraag

Renoveren jullie ook serres?

U kunt niet alleen bij De SerreSpecialist terecht voor een serre aanbouw, maar ook voor de renovatie van uw huidige serre. Onze specialisatie ligt in het bouwen van houten serres. Daarom renoveren wij ook alleen serres van hout. Het is wel mogelijk om een aluminium serre of een serre van een ander materiaal te laten verwijderen en een nieuwe serre door ons te laten bouwen. Neem contact op om advies op te vragen voor uw situatie!

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Voor de constructie van de serre gebruiken we meranti hardhout. Voor de aftimmering en afwerking kunnen houtsoorten naar keuze worden gebruikt.

  • Het glas wat wij standaard gebruiken is dubbel gelaagd glas HR++ inclusief ventilatieroosters. Andere glassoorten zijn uiteraard ook mogelijk.

  • Een serre kan aan het huis vast, maar ook los in de tuin gebouwd worden. Er moet wel rekening gehouden worden met eventuele bouwvoorschriften. Een vrijstaande serre is bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of gastverblijf.

  • U kunt niet alleen bij De SerreSpecialist terecht voor een serre aanbouw, maar ook voor de renovatie van uw huidige serre. Onze specialisatie ligt in het bouwen van houten serres. Daarom renoveren wij ook alleen serres van hout. Het is wel mogelijk om een aluminium serre of een serre van een ander materiaal te laten verwijderen en een nieuwe serre door ons te laten bouwen. Neem contact op om advies op te vragen voor uw situatie!