Veelgestelde vraag

Kan je een serre overal plaatsen?

Een serre kan aan het huis vast, maar ook los in de tuin gebouwd worden. Er moet wel rekening gehouden worden met eventuele bouwvoorschriften. Een vrijstaande serre is bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of gastverblijf.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Voor de constructie van de serre gebruiken we meranti hardhout. Voor de aftimmering en afwerking kunnen houtsoorten naar keuze worden gebruikt.

  • Wij hebben veel verschillende keuzes in vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een (keramische) tegelvloer, gevlinderde betonvloer/gietvloer, pvc, parket of laminaat. Heeft u zelf nog een ander idee? Uiteraard is alles bij ons mogelijk!

  • Een serre kan aan het huis vast, maar ook los in de tuin gebouwd worden. Er moet wel rekening gehouden worden met eventuele bouwvoorschriften. Een vrijstaande serre is bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of gastverblijf.

  • De serres die door ons gebouwd worden zijn voorzien van goede isolatie en (vloer)verwarming. Voor extra sfeer kunt u een open haard toevoegen. Deze kunnen wij ook inbouwen inclusief een rookkanaal om de rook naar buiten te kunnen afvoeren.