Veelgestelde vraag

Wat kost een serre?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de grootte van de serre, het gewenste ontwerp en de materiaalkeuze. De prijzen kunnen daarom best wel ver uit elkaar liggen. Onze serres zijn veelal van hout, waarmee wij niet alleen maatwerk leveren maar ook serres van hoge kwaliteit. Onze prijzen beginnen bij €40.000 en kunnen oplopen tot over de €80.000. Wilt u een prijsindicatie aan de hand van uw wensen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Ja, een serre kan gebruikt worden als volwaardige woonruimte. Onze serres worden voorzien van uitstekende isolatie waardoor u het hele jaar van de serre gebruik kunt maken. Denk aan een uitbereiding van de woonkamer, keuken of een kantoorruimte.

  • Nee, onze verkoopadviseurs komen bij u op locatie langs voor een adviesgesprek. Bespreek uw wensen met de verkoopadviseur en ontvang advies wat aansluit bij uw leefomgeving, woonhuis en tuin.

  • Een veranda is een open, overdekte ruimte. Heerlijk om in te zitten bij lekker weer. Wanneer de veranda dicht wordt gemaakt met glazen schuifwanden noemen wij het een tuinkamer. Deze ruimte is niet geïsoleerd, maar kunt u wel een groot deel van het jaar gebruiken. Een serre is volledig afgesloten en geïsoleerd en is een onderdeel van uw woning. Daarmee is een serre altijd het hele jaar door te gebruiken.

  • Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de grootte van de serre, het gewenste ontwerp en de materiaalkeuze. De prijzen kunnen daarom best wel ver uit elkaar liggen. Onze serres zijn veelal van hout, waarmee wij niet alleen maatwerk leveren maar ook serres van hoge kwaliteit. Onze prijzen beginnen bij €40.000 en kunnen oplopen tot over de €80.000. Wilt u een prijsindicatie aan de hand van uw wensen? Neem dan contact met ons op.