Veelgestelde vraag

Welk glas gebruiken jullie voor een serre?

Het glas wat wij standaard gebruiken is dubbel gelaagd glas HR++ inclusief ventilatieroosters. Andere glassoorten zijn uiteraard ook mogelijk.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Wij hebben veel verschillende keuzes in vloeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een (keramische) tegelvloer, gevlinderde betonvloer/gietvloer, pvc, parket of laminaat. Heeft u zelf nog een ander idee? Uiteraard is alles bij ons mogelijk!

  • Voor de constructie van de serre gebruiken we meranti hardhout. Voor de aftimmering en afwerking kunnen houtsoorten naar keuze worden gebruikt.

  • Het glas wat wij standaard gebruiken is dubbel gelaagd glas HR++ inclusief ventilatieroosters. Andere glassoorten zijn uiteraard ook mogelijk.

  • U kunt niet alleen bij De SerreSpecialist terecht voor een serre aanbouw, maar ook voor de renovatie van uw huidige serre. Onze specialisatie ligt in het bouwen van houten serres. Daarom renoveren wij ook alleen serres van hout. Het is wel mogelijk om een aluminium serre of een serre van een ander materiaal te laten verwijderen en een nieuwe serre door ons te laten bouwen. Neem contact op om advies op te vragen voor uw situatie!