Veelgestelde vraag

Wat is jullie werkwijze?

Onze werkwijze begint bij een telefonisch gesprek om de wensen te bespreken, daarna komen wij bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Hierna maken wij een volledige offerte met 3D-tekening zodat u direct een beeld heeft hoe uw serre eruit komt te zien. Gaat u akkoord? Dan kan de werkvoorbereiding en daarna de bouw beginnen!

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Nee, onze verkoopadviseurs komen bij u op locatie langs voor een adviesgesprek. Bespreek uw wensen met de verkoopadviseur en ontvang advies wat aansluit bij uw leefomgeving, woonhuis en tuin.

  • Ja, een serre kan gebruikt worden als volwaardige woonruimte. Onze serres worden voorzien van uitstekende isolatie waardoor u het hele jaar van de serre gebruik kunt maken. Denk aan een uitbereiding van de woonkamer, keuken of een kantoorruimte.

  • Een veranda is een open, overdekte ruimte. Heerlijk om in te zitten bij lekker weer. Wanneer de veranda dicht wordt gemaakt met glazen schuifwanden noemen wij het een tuinkamer. Deze ruimte is niet geïsoleerd, maar kunt u wel een groot deel van het jaar gebruiken. Een serre is volledig afgesloten en geïsoleerd en is een onderdeel van uw woning. Daarmee is een serre altijd het hele jaar door te gebruiken.

  • Onze werkwijze begint bij een telefonisch gesprek om de wensen te bespreken, daarna komen wij bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Hierna maken wij een volledige offerte met 3D-tekening zodat u direct een beeld heeft hoe uw serre eruit komt te zien. Gaat u akkoord? Dan kan de werkvoorbereiding en daarna de bouw beginnen!