In de jaren ’60 al een mega populaire look: stalen kozijnen. Op dit moment wat minder gebruikelijk, maar in moderne huizen en gebouwen komen ze weer voor. Stalen kozijnen hebben veel voordelen, denk aan duurzaamheid, onderhoudsvrij en ijzersterk.

1. Industriële look

Stalen kozijnen krijgen het voor elkaar om elegant, stoer én tijdloos tegelijk te zijn. De zogenaamde industriële look. Met hout kunt u dit ook voor elkaar krijgen, maar dat is toch echt een andere uitstraling. Stalen kozijnen zorgen ervoor dat er veel glas  gebruikt kan worden, waardoor uw serre ook een warme, open uitstraling krijgt.

2. IJzersterk

Een groot verschil tussen hout en staal is de sterkte. Met een smal kozijn kunnen al grote oppervlaktes glas gedragen worden. Hierdoor kunt u veel glas kwijt in uw serre, waardoor u kunt genieten van een belangrijk punt: het natuurlijke daglicht in uw huis.

3. Duurzaam

Doordat het staal zo sterk is, gaat het ook langer mee. Dit zorgt voor de duurzaamheid van het materiaal.

4. Onderhoudsvrij

Door een speciale coating zijn de stalen kozijnen in uw serre waterbestending en beschermd tegen roest. Het enige wat u hoeft te doen is er regelmatig een nat doekje en milde schoonmaakmiddel overheen halen om weer schoon te hebben.

5. Isolatie

Hout heeft een natuurlijke isolerende werking, staal heeft dat niet. Bij De SerreSpecialist vullen we de stalen kozijnen aan met isolatiematerialen en -methoden, waardoor u alsnog hetzelfde effect krijgt.

serre stalen kozijnen

Wilt u meer weten over (stalen kozijnen in) uw unieke serre? Neem dan contact met De SerreSpecialist op. Wij adviseren en helpen u graag verder.

Categories: Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 7 =