Een lichtstraat in uw serre is een uitstekend idee. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw uitbouw wordt voorzien van een luxe, natuurlijke lichtbron. U vangt dus meer zonlicht, wat zorgt voor een fijn gevoel. Een lichtstraat oogt stylish en luxe en verhoogt de waarde van uw huis. Het dak van een serre is vaak plat, waardoor er makkelijk een lichtstraat kan worden geplaatst. De modellen van De LichtstraatSpecialist kunnen er makkelijk in geplaatst worden. Dit zijn de Lessenaar, het Zadeldak en het Zadeldak met Wolfseinden.

Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 4

Exclusieve serre te Zaandam-010

Schitterende exclusieve serre te Leimuiden-036

Glazen schuifwanden

Is een lichtstraat niet de beste optie voor in uw serre? De SerreSpecialist heeft nog verschillende andere toebehoren om meer licht te vangen. Denk hierbij aan glazen schuifwanden. Glazen schuifwanden zorgen ervoor dat de scheiding tussen binnen en buiten nog kleiner wordt. U krijgt het idee dat u in de natuur zit, wat altijd een fijn gevoel geeft.

Lichtstraat in serre

Wilt u meer weten over een luxe lichtstraat in uw serre? Neem contact op met De SerreSpecialist voor meer informatie of een offerte.

Categories: Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 7 =