Bedankt voor uw brochure aanvraag!

U ontvangt ons online inspiratiemagazine binnen enkele minuten in uw mailbox. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op met info@deserrespecialist.com

Lees de ervaringen van onze klanten

lisa Hegeman

na verschillende offerte te vergeleken te hebben, hebben wij uiteindelijk gekozen voor de serrespecialist. Al snel realiseerde ze met een goed gesprek en de juiste vragen een 3d model in sketchUp, die ze desgewenst ook delen voor een super samenwerking op de details. De serrespecialist is vakbekwaam, goed in de detail en snel in uitvoer. wij zijn ontzettend blij met onze nieuw serre.

Hélène van Hout

Ik zou SerreSpecialist zeker aanraden voor een project. De serre die ze bij ons hebben geplaatst, ziet er piekfijn en goed afgewerkt uit. Degene die zorg droegen voor de uitvoering waren vakmensen, waar je bovendien constructief mee kon sparren. Daarnaast was ik ook heel blij met de nazorg.

Jorien

Niets dan lof over de serrespecialist. Ondanks alle uitdagingen van ons jaren 30 huis is de verbouwing perfect gegaan. Deze uitdagingen (o.a. geen achterom dus alles moest met een kraan over het huis heen getild worden, een balkon dat gesloopt moest worden maar vastzat aan het balkon van de buren dat moest blijven staan, een schuurtje dat ingekort moest worden en nu perfect aansluit op onze uitbouw, de andere buren die al een uitbouw hadden en waar onze serre nu naadloos op aan sluit met zelfs perfect doorlopen van de boeilijst, en ga zo maar door!) bewijzen voor ons dat de serrespecialist een zeer kundig en professioneel bedrijf is. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

John Leeflang

Een heerlijke serre, veel licht en een echte blikvanger geïntegreerd in ons huis. Helaas een slecht bouwconstructie, glas in hout, moeilijk te onderhouden, lekkages en slecht dubbelglas. Menigéén zag geen heil om ons te helpen. De SerreSpecialist wist raad, alles eraf en nieuwe opbouw van glas in aluminium, met een doorlopende ruit van 4,5m lang! Een uiterst professionele persoonlijke aanpak, met ruimte voor eigen inzet en het resultaat, een nieuw onderhoudsvrij glasdak. Voor jullie een dikke 10. Bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes voor de toekomst.

Kim Francooy

Prachtige serre met goede materialen en door fijne medewerkers heeft De Serrespecialist gebouwd! Ook als we tegen wat dingen aan liepen is het professioneel opgelost.