Uw gastenverblijf op maat

Heeft u vaak vrienden of familie over de vloer? Wilt u een gastenverblijf laten bouwen waar uw gasten comfortabel kunnen verblijven? Laat u inspireren door onze buitenverblijven, perfect voor een kort of een langer verblijf.

Uitbouw met stalen kozijnen

Onze geïsoleerde gastenverblijven

Om uw gasten een comfortabel en plezierig verblijf te geven is het belangrijk dat het gastenverblijf volledig geïsoleerd is. Het opleveren van geïsoleerde buitenverblijven is één van onze expertises. Al onze materialen zijn voorzien van hoge isolatiewaarden voor een optimale isolatie van uw buitenverblijf. Denk hierbij aan het plaatsen van isolering in de vloer, wanden en plafonds. Ook plaatsen wij dubbel of tripple glas van hoge kwaliteit in uw schuifpui of harmonicadeuren. Zo kunnen uw familie en vrienden zowel in de zomer als de winter genieten van uw gastenverblijf! Ontvangt u even geen gasten? Gebruik deze ruimte dan als kantoor, atelier of hobbyruimte.

Maak u gastenverblijf compleet 

Wij verzorgen bij het plaatsen van uw buitenverblijf het complete plaatje. Bij het plaatsen van een buitenverblijf bieden wij onze klanten altijd de optie tot het toevoegen van diverse mogelijkheden. Van stalen kozijnen tot vloeren, en van haarden en kachels tot lichtstraten.

Stalen kozijnen

De industriële look is helemaal in. Zo ook stalen kozijnen. Met stalen kozijnen en deuren creëert u een stoere en strakke uitstraling in uw serre.

Meer informatie

Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Haarden en kachels

Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke toevoeging aan uw serre? Kies dan voor een haard of een kachel. Deze aangename toevoeging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw houtkachel in glazen serre. De keuze in haarden en kachels is gevarieerd.

Meer informatie

Lichtstraat

Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

Meer informatie
Gastenverblijf met stalen kozijnen
Luxe serre met gietvloer en woonkeuken
Serre met open haard
Moderne serre met woonkamer en lichtstraat

Een gastenverblijf met badkamer 

Bij het realiseren van een gastenverblijf gaan we nog een stapje verder dan de standaard mogelijkheden. Wat is immers een luxe gastenverblijf zonder toilet of volledige badkamer? Wij bieden de mogelijkheid tot het toevoegen van deze sanitaire ruimte. De werkzaamheden rondom deze ruimte worden ook volledig door ons eigen professionele team uitgevoerd. Voor uw gemak, alle werkzaamheden in onze handen!

Gastenverblijf met stalen kozijnen

De service van De SerreSpecialist

Bij De SerreSpecialist staan service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden die uw eigen gastenverblijf bouwen biedt. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u ook graag van advies, passend bij uw persoonlijke situatie.

Ook met de werkzaamheden rondom een vergunning helpen wij u graag. Is er een vergunning nodig om uw buitenverblijf te plaatsen? Samen zoeken we het uit! Daarnaast leveren wij met veel plezier alle benodigde documenten voor het aanvragen van de vergunning. Het aanvragen van een vergunning wordt hierdoor zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Natuurlijk houden wij bij het ontwerpen van uw luxe gastenverblijf rekening met de eisen van de vergunning en de mogelijkheden die geboden worden.

Magazine De SerreSpecialist

Heeft u interesse in het plaatsen van een gastenverblijf? 

Neem gerust contact met ons op! Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. U kunt natuurlijk ook inspiratiebrochure aanvragen.