Tuinkantoor: ontdek de mogelijkheden

Werken vanuit huis wordt steeds vaker norm dan uitzondering. Bent u op zoek naar een fijne, rustige en comfortabele werkplek? Overweeg dan eens een tuinkantoor aan uw woning of in uw tuin te laten bouwen.

Tuinkantoor

Een kantoor in de tuin 

Thuis werken wordt steeds gebruikelijker. Een goede en comfortabele werkplek is daarom essentieel. Niet iedereen vindt het prettig om thuis te werken. Er is in huis immers veel afleiding. Huishoudelijke klusjes die nog uitgevoerd moeten worden, huisdieren en kinderen die aandacht vragen of de gebruikelijke geluiden van elke dag.

Wilt u liever een rustige en afgesloten werkplek? Dan is een kantoor in de tuin of aan huis de oplossing! Laat de afleiding in huis en kies voor een aparte werkplek. Creëer een prettige werksfeer in uw eigen houten tuinkantoor. Ook voor het ontvangen van klanten is een kantoor in de tuin de perfecte oplossing.

Tuinkantoor glas

Een geïsoleerde vrijstaande serre

Om het werken in uw eigen tuinkantoor zo prettig en comfortabel mogelijk te maken is het belangrijk om deze serre goed te isoleren. Wij maken hiervoor gebruik van hout van hoge kwaliteit, wat een goede isolerende werking heeft en HR ++ of HR +++ geïsoleerd veiligheidsglas. Door een goede isolatie kunt u genieten van een behaaglijke temperatuur in uw houten tuinkantoor.

Wij bouwen uw kantoor in de tuin geheel op maat. Voor wij uw tuinkantoor gaan ontwerpen bespreken wij de verschillende mogelijkheden met u. Bijvoorbeeld het plaatsen van een toilet in uw buitenverblijf. Of wilt u in een tuinkantoor een berging of naast het tuinkantoor een veranda? Het is allemaal mogelijk met ons maatwerk. Welke wensen heeft u voor uw geïsoleerde tuinkantoor?

Lichtstraat in tuinkantoor

Mogelijkheden in uw tuinkantoor

Breid uw tuinkantoor uit met de verschillende aanvullende mogelijkheden die De SerreSpecialist aan zijn klanten aanbiedt. Wij maken uw buitenverblijf volledig op maat en wij gaan met veel plezier aan de slag met al uw wensen. De mogelijkheden voor het personaliseren van uw luxe tuinkantoor in de tuin zijn eindeloos.

Wilt u optimaal gebruik maken van daglicht? Dan raden wij u aan een lichtstraat te plaatsen. Wilt u liever daglicht of zonlicht buitensluiten op een warme zomerdag? Kies dan voor elektrische schermen voor de ramen. Daarnaast kunnen wij uw tuinkantoor voorzien van een sedumdak, verwarming, een open haard, openslaande deuren en een vloer naar keuze. Door deze keuzes maakt u uw tuinkantoor tot een luxe buitenverblijf waar u rustig kunt werken. Behoefte aan inspiratie? Bekijk dan eens dit gastenverblijf in Hoogland.

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom een geïsoleerd tuinkantoor

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld