Glazen serre 

Een luxe glazen serre biedt optimaal woongenot, dankzij de vele ramen geniet u van veel natuurlijk daglicht. De SerreSpecialist bouwt graag uw glazen serre op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw woning.

exclusieve serre met glazen dak en klassieke details

Optimaal daglicht in uw glazen serre 

U kunt ervoor kiezen om een serre van glas te bouwen in combinatie met een hardhouten constructie. Wij kunnen uw serre zo ontwerpen dat er veel ramen in zitten en in het dak een lichtstraat. Dit is een rechthoekig raam in het dak van uw serre. Zo valt er veel daglicht naar binnen, ook in uw bestaande woning.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een glazen serredak. In dat geval bestaat het gehele dak uit glas en een hardhouten onderconstructie. Het voordeel hiervan is dat er veel daglicht de serre in komt. Een glazen dak is schuin, om het dak van een goede waterafloop te voorzien. Wilt u liever een plat dak? Dan adviseren wij om te kiezen voor een lichtstraat.

Wat kost een serre?

Welke stijlen zijn er voor een glazen serre?

Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom komen we altijd persoonlijk bij u langs en geven onze adviseurs u deskundig advies. Hierbij houden we altijd rekening met de stijl van uw woning. Een glazen serre kan in diverse stijlen gebouwd worden zoals modern, klassiek, landelijk of exclusief. Wij bouwen elke serre op maat, daardoor kunnen wij ook stijlen combineren of een serre in een ontwerp geheel naar keuze.

Moderne serre in Lelystad

Wat is de functie van een serre?

Wilt u het buitenleven naar binnen halen? Met een glazen serre profiteert u niet alleen van natuurlijk licht, maar verkleint u ook de afstand tussen uw tuin en de glazen serre. Door de toevoeging van harmonicadeuren of schuifpui kunt u de serre ook als open veranda gebruiken. Zo creëert u echt een heerlijke plek waar u optimaal kunt ontspannen. 

Een glazen serre is niet alleen geschikt als woonverblijf, maar kan ook als kantoor of speelkamer gebruikt kunnen worden. Heeft u voor ogen welke functie de serre gaat hebben? Dan kunnen wij diverse toebehoren inbouwen. Denk aan een open haard, elektrisch screen of boekenkast. Met maatwerk kan het allemaal!

Neem contact op voor een glazen serre

Vragen of op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld