Een luxe glazen serre biedt optimaal woongenot. Dankzij de vele ramen geniet u namelijk van veel natuurlijk daglicht. De SerreSpecialist bouwt graag uw glazen serre op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw woning. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

houten harmonicadeurenSchitterende exclusieve serre te Leimuiden-032

Optimaal daglicht in uw glazen serre

Zo kunt u ervoor kiezen om een serre van glas te bouwen in combinatie met een hardhouten constructie. Ook is het mogelijk om een serre te bouwen met veel ramen en een lichtstraat. Dit is een rechthoekig raam in het dak van uw serre en hierdoor valt veel daglicht naar binnen. Hiernaast kunnen we diverse toebehoren inbouwen. Hierbij kunt u denken aan een haard of kachel, openslaande deuren of een elektrisch zonnescherm. Zo heeft u voor de realisatie van uw glazen serre maar één aanspreekpunt.

Stijlen glazen serre

Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom komen we altijd persoonlijk bij u langs en geven onze adviseurs u deskundig advies. Hierbij houden we altijd rekening met de stijl van uw woning. Een glazen serre kan in diverse stijlen gebouwd worden, zoals modern, klassiek, landelijk of exclusief. Vaak zien we ook meerdere stijlen terug in een serre.

Functie serre

Wilt u het buitenleven naar binnen halen? Met een glazen serre profiteert u niet alleen van natuurlijk licht, maar wanneer u tuindeuren laat inbouwen, verkleint u ook de afstand tussen uw tuin en de glazen serre. De inrichting van de serre laten we helemaal aan u over. Zo creëert u echt een eigen plekje waar u optimaal kunt ontspannen. Een glazen serre is niet alleen geschikt als woonverblijf, maar functioneert ook prima als kantoor of als speelruimte voor de kinderen. Een serre aan uw woning heeft ook als voordeel dat de waarde van uw woning stijgt.

Neem contact op

Wilt u een prachtige glazen serre realiseren? De SerreSpecialist doet niets liever. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.