Uitbouw met glazen dak: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u een uitbouw laten realiseren? En dan het liefst een uitbouw met een glazen dak? Dat is zeker mogelijk. Een serre met een glazen dak is een prachtige, sfeervolle toevoeging aan uw woning. Lees snel verder voor meer informatie.

Serre aanbouw klassieke stijl

Geïsoleerde serres mét een lichtstraat

Bent u op zoek naar een geïsoleerde serre met veel lichtinval? Kies dan voor een serre uitbouw met lichtstraat of glazen dak. Door het toevoegen van een uitbouw met glazen dak haalt u meer daglicht in huis en komt uw gehele woning beter tot zijn recht. De mogelijkheden rondom het plaatsen van een lichtstraat zijn ruim. Wij beschikken over drie verschillende modellen en vele extra mogelijkheden. Naast het plaatsen van een lichtstraat bieden wij ook andere mogelijkheden voor uw serre. Denk hierbij aan een haard, elektrische schermen, vloerverwarming en diverse vloeren.

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat op een bestaande serre, een uitbouw of een ander buitenverblijf? Bekijk meer informatie over de modellen en de mogelijkheden op de website van De Lichtstraat Expert.

Uitbouw met glazen dak

De vele mogelijkheden van een uitbouw met glazen dak 

De mogelijkheden bij het realiseren van een serre zijn eindeloos. Belangrijk bij het kiezen uit de verschillende mogelijkheden is het doel van de serre. Breng voor uzelf in kaart waar de serre precies voor dient. Heeft u behoefte aan een hobbyruimte, een gastenverblijf of een verlenging van uw woonkamer? Door uw wensen in kaart te brengen kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren in het ontwerpen van uw serre.

Alle serres van De SerreSpecialist zijn uniek en worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Wij plaatsen onze serres volledig vrijstaand, als uitbouw of als aanbouw. Het is mogelijk om uw serre bij de woning te betrekken of deze aan de buitenzijde van de woning te plaatsen. De serre is dan bereikbaar via de reeds aanwezige deur. De buitenmuur die deel wordt van de serre kan gestuct worden om een huiselijke uitstraling te creëren in de serre aanbouw.

Serre uitbouw met veel lichtinval

Een glazen serre 

Wilt u vooral veel glas in uw serre? Bijvoorbeeld om de verbinding met buiten zo groot mogelijk te maken of om veel licht in uw woning te realiseren? Kies voor nog meer glas, en dus licht, in uw serre. Maak uw uitbouw met glazen dak af met een schuifpui of harmonicadeuren in uw serre. Een schuifpui laat de grens tussen binnen en buiten vervagen in één handbeweging. Geniet van het gemak waarmee u de glazen wand openschuift. Daarnaast neemt een glazen schuifpui nauwelijks ruimte in, waardoor deze zeer geschikt is voor kleinere oppervlakten. Harmonicadeuren zorgen ervoor dat, in tegenstelling tot de schuifpui, de gehele wand geopend kan worden. Geen onderscheid meer tussen binnen en buiten! Welke glazen deur heeft uw voorkeur?

Magazine De SerreSpecialist

Wilt u meer weten over onze serres met glazen dak?

Vraag dan onze inspiratiemagazine aan en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs.