Mantelzorgwoning op maat

Heeft u interesse in een mantelzorgwoning? Wilt u uw vader, moeder of een ander familielid graag dichtbij hebben om te verzorgen? Wij realiseren uw houten mantelzorgwoning van A tot Z!

Serre aanbouw met keuken

Mantelzorgwoning houtbouw

Bent u op zoek naar een houten mantelzorgwoning? Wij verzorgen uw gewenste mantelzorgwoning op maat! Samen bekijken we uw behoeften en creëren wij uw ideale buitenverblijf. De SerreSpecialist kan werkelijk alles voor u op maat maken. De grootte, de stijl van de serre en alle aanvullende opties worden volledig naar uw wens gerealiseerd. Al onze buitenverblijven worden gemaakt van de beste houtsoorten, denk aan mahonie en meranti hardhout. Deze houtsoorten zijn niet alleen sterk, maar ook duurzaam. Hierdoor is uw houtbouw mantelzorgwoning een verstandige investering.

Complete verzorging door De SerreSpecialist 

Wanneer u een volledige mantelzorgwoning wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de bouw van uw buitenverblijf van A tot Z! Van de benodigde fundering tot het plaatsen van harmonicadeuren, stalen kozijnen en diverse vloeren tot het toevoegen van een lichtstraat, elektrische schermen en haarden en kachels. Ook de badkamer, welke natuurlijk onmisbaar is wanneer een buitenverblijf gebruikt wordt als woning, kunt u volledig aan ons toevertrouwen!

Heeft u een vergunning nodig voor uw mantelzorgaanbouw of wilt u dit controleren? Wij kunnen een vergunningscheck voor uw aanvragen en ook bij het aanleveren van alle documenten voor de benodigde vergunning helpen wij u graag!

Mantelzorgwoning 1

De isolatie van uw houten mantelzorgwoning 

Onmisbaar en heel belangrijk voor u houten mantelzorgwoning; het toepassen van de juiste isolatie. De vakmannen van De SerreSpecialist beschikken over vele jaren ervaring met het realiseren van diverse buitenverblijven. Zij zijn zeer ervaren in het aanbrengen van de juiste isolatie. De meeste buitenverblijven worden gemaakt van hout in combinatie met glas. Hout beschikt over hoge isolatiewaarden en in combinatie met dubbel of triple glas wordt uw houten mantelzorgwoning een lichte en aangename ruimte. Het toevoegen van veel raampartijen hoeft dus zeker niet te betekenen dat uw verblijf niet goed geïsoleerd is. Meer weten over de isolatie van uw buitenverblijf en de verschillende opties die wij bieden? Lees hier meer over onze mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonsituatie? 

Neem dan gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen!

 

Werkplaats De SerreSpecialist

Vragen of op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld