Serre laten bouwen

Wilt u een serre laten bouwen en hebt u hierbij specifieke wensen? En gaat u voor een serre van de beste kwaliteit? De SerreSpecialist bouwt u serre helemaal op maat van hoogwaardige materialen. We zorgen ervoor dat uw aanbouw of vrijstaande serre past bij de stijl van uw woning. Ook kunnen we diverse toebehoren toevoegen/inbouwen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw luxe serre.

klassieke serreSerre laten bouwen door De SerreSpecialist

Een serre is een ideale oplossing om een woonkamer of keuken groter te maken. Ook kunt u een serre laten bouwen als u op zoek bent naar een licht verblijf met veel daglicht om bijvoorbeeld te werken of juist te relaxen. Met de bouw van een serre stijgt de waarde van uw woning. Dat is mooi meegenomen!

Stijlen serres

Wilt u een serre laten bouwen? Hoe deze eruit gaat zien is uiteraard aan u. Over het algemeen bouwen we serres in deze vier stijlen:

 1. Landelijke serre
  Deze serre past goed bij een woonhuis omgeven door bomen en/of natuur. Ook wanneer u bijvoorbeeld een rieten overkapping op uw woning hebt of juist houdt van robuust en natuurlijk past een landelijke serre goed bij wat u voor ogen hebt. Een landelijke serre laten bouwen? Deze wordt gekenmerkt door hout- of lichte tinten en een robuuste uitstraling.
 2. Moderne serre
  Een moderne serre wordt kenmerkt door strakke vormen en zwart-witte tinten. Ook zien we vaak veel rechthoekige vormen terug. Tegenwoordig gebruiken we ook regelmatig stalen kozijnen om een moderne serre net even wat extra’s te geven.
 3. Klassieke serre
  Een elegante klassieke serre geeft een tijdloze en authentieke uitstraling aan uw woning. Denk bij een klassieke serre bijvoorbeeld aan een serre met jaren ’30 stijl wat het geheel direct een warme uitstraling geeft.
 4. Exclusieve serre
  Wilt u een exclusieve serre laten bouwen? Een exclusieve serre is een serre met een groot oppervlakte óf een luxe serre uitgewerkt tot in de kleinste details en met extra toebehoren. Een exclusieve serre kan gebouwd worden in de stijlen zoals hierboven beschreven.

In de praktijk zien we vaak dat meerdere stijlen samenkomen in een serre.

Over De SerreSpecialist

Al meer dan tien jaar is De SerreSpecialist dagelijks bezig met het realiseren van luxe serres. We staan voor kwaliteit, tevredenheid en maatwerk. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen of hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.