Een serre laten bouwen

Wilt u een serre laten bouwen? Op zoek naar een serre van hoge kwaliteit? Bij de SerreSpecialist kunt u uw serre helemaal op maat laten bouwen. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Serre laten bouwen 

Wilt u een serre laten bouwen en heeft u hierbij specifieke wensen? En gaat u voor een serre van hoge kwaliteit? De SerreSpecialist bouwt u serre helemaal op maat van hoogwaardige materialen. We zorgen ervoor dat uw aanbouw of vrijstaande serre past bij de stijl van uw woning. Ook kunnen we diverse toebehoren toevoegen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw luxe serre.

Een serre is een ideale oplossing om een woonkamer of keuken uit te bereiden. Ook kunt u een serre laten bouwen als u op zoek bent naar een verblijf met veel daglicht om in werken of juist in te relaxen. Met de bouw van een serre stijgt de waarde van uw woning. Dat is mooi meegenomen!

Welke stijlen serres maken jullie?

Wilt u een serre laten bouwen? Hoe deze eruit gaat zien is uiteraard aan u. Over het algemeen bouwen we serres in deze vier stijlen, maar in de praktijk zien we vaak dat meerdere stijlen samenkomen in een serre. U kunt dus gerust verschillende elementen uit de stijlen met elkaar combineren. Welke stijlen zijn er?

 1. Landelijke serre
  Deze serre past goed bij een woonhuis omgeven door bomen en/of natuur. Ook wanneer u bijvoorbeeld een rieten overkapping op uw woning heeft of juist houdt van robuust en natuurlijk past een landelijke serre goed bij wat u voor ogen hebt. Een landelijke serre laten bouwen? Deze wordt gekenmerkt door hout- of lichte tinten en een robuuste uitstraling.
 2. Moderne serre
  Een moderne serre wordt kenmerkt door strakke vormen en zwart-wit tinten. Ook zien we vaak veel rechthoekige vormen terug. Tegenwoordig gebruiken we ook regelmatig stalen kozijnen om een moderne serre net even wat extra’s te geven.
 3. Klassieke serre
  Een elegante klassieke serre geeft een tijdloze en authentieke uitstraling aan uw woning. Denk bij een klassieke serre bijvoorbeeld aan een serre met jaren ’30 stijl wat het geheel direct een warme uitstraling geeft.
 4. Luxe serre
  Wilt u een luxe serre laten bouwen? Een exclusieve serre is een serre met een groot oppervlakte óf een luxe serre uitgewerkt tot in de kleinste details en met extra toebehoren. Een exclusieve serre kan gebouwd worden in de stijlen zoals hierboven beschreven.
Ontdek meer over de verschillende stijlen
Magazine De SerreSpecialist

Ontdek meer over De SerreSpecialist

Wilt u meer weten over De SerreSpecialist? Over onze gerealiseerde projecten en onze werkwijze? Vraag onze brochure aan of maak een afspraak!