Serre met lichtstraat

Wilt u graag meer leefruimte in uw woning? Het is niet direct nodig om te verhuizen, want dit kan opgelost worden met een luxe serre met lichtstraat. De SerreSpecialist maakt deze graag voor u op maat.

Uw Serre met lichtstraat op maat

Al onze serres maken we op maat voor de klant. Dat willen we ook graag voor u doen. De SerreSpecialist maakt een serre met lichtstraat aangepast op uw wensen. U hebt zelf deze keuze uit een materiaalsoort, de afmetingen en eventuele toebehoren.

Verschillende stijlen

Wilt u graag een landelijke serre met lichtstraat? Of juist een luxe moderne serre met lichtstraat? De stijl van uw serre bepaalt u helemaal zelf! Een mix tussen verschillende stijlen behoort uiteraard ook tot de opties. Voor een eerste gesprek komt de SerreSpecialist langs bij u thuis. We horen dan graag uw wensen, maar ook ontvangt u advies over de vormgeving van uw toekomstige serre. Hierdoor past de serre volledig bij de stijl van uw woning en tuin.

Wat is een lichtstraat?

Wilt u veel natuurlijk licht in uw serre? Dan is een ingebouwde lichtstraat een hele geschikte oplossing. Een lichtstraat bestaat uit rechthoekige ramen in het dak en heeft de vorm van een straat. De lichtstraat kan vlak zijn, maar kan ook gebouwd worden als een ‘puntdakje’. Een lichtstraat valt onder de ‘toebehoren’. De SerreSpecialist biedt nog veel meer extra opties aan voor een serre, waardoor ze uw luxe serre van A tot Z kan realiseren. U kunt hierbij denken aan het inleggen van een vloer, het aanbrengen van een elektrisch zonnescherm of het monteren van een kachel.

Klinkt dit goed?

Al meer dan tien jaar maken we de meest luxe buitenverblijven voor onze klanten op maat. Met onze twaalf specialisten wordt dit werk tot in de details uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een nostalgische serre te bespreken. We horen graag van u!