Serre met overkapping

Bent u op zoek naar een luxe serre met overkapping? Dan bent u aan het juiste adres bij De SerreSpecialist. Al meer dan tien jaar maken we de meest hoogwaardige serres. Dankzij een serre met overkapping geniet u van extra leefruimte in uw woning én haalt u het buitenleven naar binnen. Een serre wordt namelijk gekenmerkt door veel ramen, waardoor er optimaal daglicht naar binnen valt. Dankzij een overkapping aan uw serre kunt u van het voor- tot het najaar heerlijk buiten zitten. Bij een regenbui hoeft u niet naar binnen te gaan, want de overkapping houdt u droog.

Prachtige serre te Doorwerth-003

Luxe serre met overkapping

Iedere serre maken we op maat. De input hiervoor, die levert u! We komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we graag al uw wensen horen. Ook geeft onze specialist direct advies en vertelt hij u alles over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welk soort serre er goed bij uw woning past. Al onze serres worden gemaakt van hardhout, eventueel in combinatie met andere materialen zoals metaal. Hout heeft als eigenschap dat het goed isoleert en dat willen we natuurlijk graag. Hiernaast gaat het lang mee en kunnen we mede hierdoor hoge kwaliteit garanderen.

Verschillende stijlen serre

Onze serres met overkapping kunnen we leveren in verschillende stijlen: zowel landelijk als klassiek als modern of exclusief. Vaak zien we ook dat meerdere stijlen gemixt worden. Alle extra opties, zoals een vloer, kachel of glazen schuifwanden kan De SerreSpecialist ook voor u inbouwen. Zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor het bouwen van uw luxe serre en heeft u altijd een aanspreekpunt. Dat is wel net zo fijn!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of een van onze specialisten spreken? Neem dan gerust contact op met De VerandaSpecialist. We kijken er naar uit om uw luxe droomserre met overkapping te realiseren.