Op zoek naar een serre met terrasoverkapping?

Wij leveren geen standaard serres. Met elke klant voeren wij een adviesgesprek waarin de wensen kenbaar gemaakt worden om vervolgens de perfecte serre te ontwerpen. Lees hier meer over op onze inspiratiepagina over een serre op maat.

Serre met veranda

Aanbod in serres en overkappingen

Bij De SerreSpecialist bieden wij een riant aanbod in diverse serres. Serres kunnen gebouwd worden in elke stijl en iedere afmeting. Wij verzorgen de bouw van A tot Z en ook diverse extra werkzaamheden zoals het plaatsen van vloeren en kachels wordt door ons verzorgd. Wanneer u altijd een serre en een overkapping heeft willen hebben of al tijden twijfelt tussen deze twee ideeën, bieden wij een prachtig concept. Een serre met overkapping is de ultieme uitbreiding van uw woning en deze maakt de verbinding tussen binnen en buiten compleet.

Serre met overkapping

Voordelen van een serre met terrasoverkapping

Een serre met terrasoverkapping levert vele voordelen op. Natuurlijk creëert een serre in eerste instantie veel extra leefruimte voor u en uw gezin. Het aantal vierkante meters oppervlakte van uw woning neemt toe. Door het plaatsen van een overkapping maakt u deze leefruimte nog groter. Zet de deuren van uw serre open en geniet van de extra meters die de overkapping u biedt in het dagelijks leven. U kunt heerlijk buiten leven, ook wanneer het regent of de temperatuur langzaam afneemt. Om de overkapping nog aangenamer te maken is het ook mogelijk om deze uit te rusten met een heater of kunnen er glazen schuifwanden geplaatst worden. Deze schuifwanden kunnen bij kouder weer makkelijk gesloten worden, waardoor u nog steeds kunt genieten onder de overkapping.

Regelmatig krijgen wij vragen over de lichtinval wanneer er een overkapping met serre geplaatst wordt. Goed nieuws, want uw overkapping hoeft de serre helemaal niet donker te maken! Om geen daglicht te verliezen door uw overkapping is het aan te raden een lichtstraat te plaatsen in uw overkapping.

Heeft u interesse in het plaatsen van een serre met overkapping? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. U kunt een aan adviesgesprek aanvragen via onze website.

Magazine De SerreSpecialist

Bekijk meer van onze mogelijkheden in onze brochure

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten, werkwijze, inspiratie en handige tip? Vraag dan onze brochure aan.