Ik wil mijn serre laten renoveren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van renoveren van serres? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van buitenverblijven.

Een klassieke serre gemaakt van hout

Serre renoveren

Met een luxe serre haalt u daglicht in huis. Daarnaast creëert een serre extra woonruimte. Het is een echte verrijking van uw woning! Is er iets aan uw huidige serre waar u De SerreSpecialist naar wilt laten kijken? Overweegt uw veranda om te laten bouwen tot een serre? Wij helpen u graag!

Naast het bouwen van exclusieve serres, renoveert De SerreSpecialist ook bestaande serres. Vanwege onze specialisatie in houtbouw, renoveren wij alleen serres met een houten constructie. Het is wel mogelijk om een aluminium serre of een serre van een ander materiaal te laten verwijderen en een nieuwe serre door ons te laten bouwen.

Voorbeeld van glas in lood bij een maatwerk klassieke serre

Nieuwe serre laten aanbouwen

Overweegt u om een compleet nieuwe serre aan te laten bouwen? De vakmensen van De SerreSpecialist denken graag met u mee. Het is essentieel dat uw serre aansluit op de stijl van uw woning. Vaak adviseren wij om een lichtstraat in uw serre te laten plaatsen. Dit maakt uw woning nog lichter. Zo levert een schilddak een maximale lichtopbrengst op dankzij de vier glazen zijden.

Maatwerk klassieke serre met klassieke ramen

Lange levensduur en hoogwaardige materialen

Onze serres (ver)bouwen wij uitsluitend van kwalitatief en duurzaam hout. Het voordeel van hout is dat uw serre in alle kleuren geschilderd kan worden en een lange levensduur heeft. Ook biedt hout vele mogelijkheden om de serre in de stijl van uw woning te bouwen. Onze serres onderscheiden zich in kwaliteit: wij investeren in hoogwaardige materialen zodat u jarenlang geniet van uw serre!

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst uw geïsoleerde serre. Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe serre.

Vragen over het renoveren van uw serre of een afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld