Kan een serre aan een tussenwoning

Vaak wordt gedacht dat je voor een serre een hele grote tuin nodig hebt, maar ook bij een tussenwoning is een serre een prachtige toevoeging aan uw woning.

Serre in een tussenwoning

Wij krijgen regelmatig de vraag of er ook een serre kan worden geplaatst in een tussenwoning. Het antwoord hierop is: ja, dat kan zeker. Bij een tussenwoning wordt de serre eigenlijk altijd aan de achterkant van het huis geplaatst. Er wordt dan een stukje van de achtertuin afgesnoept. In ruil hiervoor krijgt u een groter oppervlak aan woonruimte en veel zonlicht in huis.

De serre van een tussenwoning is over het algemeen kleiner dan de gemiddelde serre. De SerreSpecialist maakt daarom alle serres op maat. Wij hebben geen standaardafmetingen of standaardmaterialen. Wij ontwerpen de serre in overleg met u.

Exclusieve serre

Verschillende stijlen serre

Het ontwerpen van een serre voor bij een tussenwoning begint met de stijl. Vaak wordt de stijl gebaseerd op het ontwerp van het woonhuis. Het belangrijkste voor ons is dat het ontwerp voor de serre geheel naar wens is. Bekijk een onze gerealiseerde projecten ter inspiratie.

Nadat de stijl van de serre is besloten, kunt u ervoor kiezen om verschillende mogelijkheden toe te voegen. Houd hierbij rekening met de afmetingen van de serre. Denk bijvoorbeeld aan een geschikte vloer of een luxe lichtstraat. Ook stalen kozijnen zijn helemaal trendy en passen dus bij een stoere tussenwoning. Daarnaast zijn er ook verschillende deuren die in de serre kunnen. Bijvoorbeeld harmonicadeuren, glazen schuifwanden of openslaande deuren.

Wilt u een serre in uw tussenwoning laten plaatsen? We komen vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op als u vragen heeft.

Magazine De SerreSpecialist

Doe inspiratie op voor uw serre op maat

Vraag vrijblijvend onze online brochure aan. Hier vind u meer informatie over onze werkwijze, inspiratie en tips voor de aankoop van uw exclusieve serre.