Veelgestelde vraag

Wat is een serre?

Een serre is een aanbouw die grotendeels bestaat uit hout en glas. Het is mogelijk om de serre bij de woning te betrekken door de muur te verwijderen. Of kiest u voor een vrijstaande serre? Die wordt afzonderlijk van het huis gebouwd. De serre is goed geïsoleerd en kan worden voorzien van (vloer)verwarming, waardoor deze het hele jaar gebruikt kan worden.

Bekijk alle vragen


Gerelateerde vragen

  • Een veranda is een open, overdekte ruimte. Heerlijk om in te zitten bij lekker weer. Wanneer de veranda dicht wordt gemaakt met glazen schuifwanden noemen wij het een tuinkamer. Deze ruimte is niet geïsoleerd, maar kunt u wel een groot deel van het jaar gebruiken. Een serre is volledig afgesloten en geïsoleerd en is een onderdeel van uw woning. Daarmee is een serre altijd het hele jaar door te gebruiken.

  • Wij realiseren graag uw serre op maat. Onze vakmensen maken uw serre van hoogwaardige materialen. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige serre. Bij onze unieke buitenverblijven staan uw wensen centraal! Voor meer informatie: vul een contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek en prijsindicatie.

  • Nee, onze verkoopadviseurs komen bij u op locatie langs voor een adviesgesprek. Bespreek uw wensen met de verkoopadviseur en ontvang advies wat aansluit bij uw leefomgeving, woonhuis en tuin.

  • Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de grootte van de serre, het gewenste ontwerp en de materiaalkeuze. De prijzen kunnen daarom best wel ver uit elkaar liggen. Onze serres zijn veelal van hout, waarmee wij niet alleen maatwerk leveren maar ook serres van hoge kwaliteit. Onze prijzen beginnen bij €40.000 en kunnen oplopen tot over de €80.000. Wilt u een prijsindicatie aan de hand van uw wensen? Neem dan contact met ons op.