Maken jullie ook vrijstaande serres?

Een prachtige serre, los in uw eigen tuin. Wie droomt hier nu niet van? Laat dus een vrijstaande, luxe serre op maat bouwen in uw eigen tuin. De Serre Specialist bouwt uw serre vrijstaand of vast aan de woning.

Modern gastenverblijf met stalen kozijnen

Vrijstaande serre voor u op maat gemaakt

De Serre Specialist bouwt uw serre vrijstaand en geheel naar wens. Een losse buitenverblijf in uw tuin, voorzien van de door u gewenste gemakken. Denk hierbij aan een elektrisch zonnescherm om felle zonnestralen tegen te houden. Of een prachtige kachel, zodat uw vrijstaande serre ook in de winter een behaaglijk verblijf is.

Daarnaast bouwt De Serre Specialist nog vele extra opties in zoals openslaande– of harmonicadeuren. Dit is ideaal voor in de zomermaanden in uw vrijstaande serre. We leveren (indien gewenst) uw luxe losse buitenverblijf in de tuin van A tot Z op. Zelfs het regelen van een vergunning doen we graag voor u.

Klassieke serre voor tuinieren

Vrijstaande serre in alle stijlen

Uw wensen staan voorop bij het ontwerp van uw luxe vrijstaande serre. Voordat we starten met een tekening van uw unieke losse buitenverblijf, komen we dan ook altijd persoonlijk bij u langs.

Tijdens deze ontmoeting voorzien we u graag van advies over het buitenverblijf in uw tuin. Zo kijken we altijd naar de stijl van de woning en proberen we deze uitstraling zoveel mogelijk terug te laten komen in het ontwerp. Over het algemeen vallen de losse serres binnen de volgende stijlen: klassiek, landelijk, modern of exclusief. Ook komt een combinatie van verschillende stijlen regelmatig voor.

Stalen kozijnen bij exclusief buitenverblijf

Neem contact op voor vrijstaande serre

Afgelopen jaren hebben we al heel wat luxe serres en buitenverblijven in de tuin opgeleverd. Deze hebben we altijd met veel zorg ontworpen. Vervolgens hebben onze vakmensen hen gebouwd. Wilt u na oplevering nog een extra toevoeging of een aanpassing? Ook dan staan we altijd voor u klaar. We gaan door totdat u 100% tevreden bent.

Wilt u liever serre aan huis? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor uw luxe buitenverblijf in de tuin? 

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld