Een prachtige serre, los in uw eigen tuin. Wie droomt hier nu niet van?! Laat een vrijstaande, luxe serre op maat bouwen in uw eigen tuin. De SerreSpecialist bouwt uw serre vrijstaand afgestemd op uw wensen. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen en we werken met de beste specialisten, waardoor u verzekert bent van een vrijstaande kwaliteitsserre.

of  over uw vrijstaande of losse serre.

Toch geen losse serre? Bekijk onze projecten en serre stijlen.

Al meer dan tien jaar een bouwer van hoogwaardige buitenverblijven. 

Losse serre  Losse serre

of

Meer dan 100 buitenverblijven gingen u voor!

Losse serre Vrijstaande losse serre

Serre vrijstaand

Een losse buitenverblijf in uw tuin, voorzien van de door u gewenste gemakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektrisch zonnescherm om felle zonnestralen tegen te houden. Of een prachtige kachel, zodat uw vrijstaande serre ook in de winter een behaaglijk verblijf is. Hiernaast bouwt De SerreSpecialist nog vele extra opties in zoals openslaande- of harmonicadeuren. Ideaal voor in de zomermaanden in uw vrijstaande serre. We leveren (indien gewenst) uw luxe losse buitenverblijf in de tuin van A tot Z op. Zelfs het regelen van een vergunning doen we graag voor u.

Losse serre bij De Serrespecialist van Barneveld

Uw wensen staan voorop bij het ontwerp van uw luxe vrijstaande serre. Voordat we starten met een tekening van uw unieke losse buitenverblijf,  komen we dan ook altijd persoonlijk bij u langs. Tijdens deze ontmoeting voorzien we u graag van advies over het buitenverblijf in uw tuin. Zo kijken we altijd naar de stijl van de woning en proberen we deze uitstraling zoveel mogelijk terug te laten komen in het ontwerp. Over het algemeen vallen de losse serres binnen de volgende stijlen: klassiek, landelijk, modern of exclusief. Ook komt een combinatie van verschillende stijlen regelmatig voor.

Contact over vrijstaande serre

Afgelopen jaren hebben we al heel wat luxe serres en buitenverblijven in de tuin opgeleverd. Altijd met veel zorg ontworpen en gebouwd. Wilt u na oplevering nog een extra toevoeging of een aanpassing? Dan staan we altijd voor u klaar. We gaan door, totdat u 100% tevreden bent. Wilt u vrijblijvend een afspraak of een offerte ontvangen voor uw luxe buitenverblijf in de tuin? Neem gerust contact met ons op en spreek een van onze specialisten. Bij ‘projecten’ kunt u zien wat we tot nu toe gebouwd hebben.

of

Meer dan 100 buitenverblijven gingen u voor!