Verschil tussen een serre en een veranda

Lange zomerse dagen buiten zitten is heerlijk en eigenlijk wilt u dat het hele jaar door. Bij De SerreSpecialist helpen wij u graag aan buitenverblijf, passend bij uw wensen.

Wat is het verschil tussen een serre en een veranda

Lange zomerse dagen buiten zitten is heerlijk en eigenlijk wilt u dat het hele jaar door. Bij De SerreSpecialist helpen wij u graag aan een heerlijke warme plek waar u altijd kunt zitten. Weet u nog niet zo goed of u voor een serre of een dichte veranda moet gaan? Een serre en veranda lijken hetzelfde, maar dat zijn ze niet. Er zit wel degelijk verschil tussen deze twee.

Moderne serre aan huis met schuifpui

Wat is een serre

Een serre aanbouw bestaat grotendeels uit hout en glas. Een serre geeft veel daglicht in huis. Daglicht heeft een positieve bijdrage op uw gezondheid en laat kleuren en materialen beter uitkomen in de ruimte.

Het is mogelijk om serres bij woningen te betrekken door de muur te verwijderen. Of kiest u voor een vrijstaande serre? Die wordt afzonderlijk van het huis gebouwd. De serre is goed geïsoleerd en kan worden voorzien van (vloer)verwarming, waardoor deze het hele jaar gebruikt kan worden.

Landelijke veranda aan huis met grote tuin

Wat is een veranda

Een veranda is een open, overdekte ruimte. Hier kunt u bij goed weer heerlijk in verblijven. Wanneer de veranda dicht wordt gemaakt met glazen schuifwanden noemen wij het een tuinkamer. Een tuinkamer is vaak een combinatie van hout en glas.

Voor de warmte kunt u een open haard, kachel of infraroodlamp plaatsen. Om te voorkomen dat het daglicht afneemt in de woning kunt u een lichtstraat aan uw veranda toevoegen. Heeft u interesse in de een veranda? Neem dan eens een kijkje bij De VerandaSpecialist. Dat is ook een onderdeel van ons bedrijf. Wij maken namelijk verschillende soorten buitenverblijven.

Werkplaats De SerreSpecialist in Barneveld

Maak kennis met De SerreSpecialist 

De SerreSpecialist bouwt alle serres op maat. Een serre zit wel gekoppeld aan een stijl: klassiek, landelijk, modern, exclusief of luxe. Wij kijken goed naar uw woonomgeving en uw wensen. Deze twee combineren wij met het bouwkundige aspect en vervolgens maken we een ontwerp, waar ook uw woning op staat.

Zo weet u precies hoe het eruit gaat zien en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bij de offerte is dat laatste ook het geval: wij maken het zo gedetailleerd, dat ook daar geen verrassing te vinden is.

Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een veranda of serre te bespreken.

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld