Meer informatie over een serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een houten aanbouw serre? Laat dan een luxe serre helemaal voor u op maat bouwen bij De SerreSpecialist.

Luxe serre met kachel

Het hele jaar door plezier van een serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouwen? Het voordeel van een luxe aanbouw serre is dat u in de winter én in de zomer plezier hebt van uw buitenverblijf. Een serre aanbouw wordt namelijk compleet geïsoleerd. Kies voor grote openslaande tuindeuren of harmonicadeuren aan uw serre aanbouw toevoegen, waardoor u in de zomer een open verblijf creëert.

Hoe voorziet u de serre van warmte? De aanbouw kan gerealiseerd worden met vloerverwarming, radiotoren of een kachel. Naast de extra warmte, zorgt een ingebouwde kachel ook nog eens voor veel sfeer.

Offerte aanvragen
Serre met gietvloer

Welke stijlen zijn er mogelijk voor serre aanbouw?

We begrijpen dat uw luxe serre helemaal moet passen bij uw smaak en de stijl van uw woning. Hier kijken we dan ook altijd goed naar tijdens een persoonlijk gesprek. Over het algemeen zijn de wensen van onze klanten in te delen in een aantal verschillende stijlen. Denk aan klassiek, modern, landelijk en exclusief.

Vanuit de woning nemen wij verschillende details over in het ontwerp, zodat de aanbouw perfect aansluit op de bestaande woning. Denk hierbij aan klassieke sierklossen, moderne kozijnen of een landelijke boeilijst.

Wilt u een mix tussen verschillende stijlen? Ook dat kan De SerreSpecialist voor u realiseren. Vooraf maken we altijd een uitgebreide tekening, waarop uw woning ook terug te zien is. Zo ziet u precies hoe uw toekomstige aanbouw serre eruit zal zien en kunt u eventuele wijzigingen aan ons doorgeven.

Timmermannen De SerreSpecialist

Wie is De SerreSpecialist?

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het realiseren van luxe buitenverblijven vanuit Barneveld in heel Nederland. Uniek is dat we uw aanbouw serre van A tot Z realiseren. Of het nu gaat om een vergunning of het plaatsen van verlichting. Hiernaast bieden we nog vele extra toebehoren aan. Wilt u graag meer informatie over een luxe serre aanbouw? Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact op
Magazine De SerreSpecialist

Maak kennis met De SerreSpecialist

Wilt u meer weten over de serres die wij maken? Vraag dan onze online brochure aan voor meer informatie