Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een aluminium, houten of kunststof aanbouw serre? Laat dan een luxe serre helemaal voor u op maat bouwen bij de De SerreSpecialist. Er zijn heel veel extra opties en extra’s mogelijk. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsserre.


Het hele jaar door plezier van serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouwen van aluminium, hout of kunststof? Het voordeel van een luxe aanbouw serre is dat u in de winter én in de zomer plezier hebt van uw luxe buitenverblijf. Wij kunnen bijvoorbeeld grote tuindeuren aan uw serre aanbouw toevoegen, waardoor u in de zomer een open verblijf creëert. Wilt u in de winter een aangename temperatuur creëren? Dan bouwen we met plezier een kachel naar keuze in. Naast de extra warmte, zorgt een ingebouwde kachel ook nog eens voor extra sfeer.

Stijlen voor serre aanbouw

We begrijpen dat uw luxe serre helemaal moet passen bij uw smaak en de stijl van uw woning. Hier kijken we dan ook altijd goed naar tijdens een persoonlijk gesprek. Over het algemeen zijn de wensen van onze klanten in te delen in vier verschillende stijlen: klassiek, modern, landelijk en exclusief. Bij de verschillende stijlen worden ook verschillende materialen gebruikt. In feite zijn alle combinaties mogelijk, waarbij een aantal gangbare combinaties bijvoorbeeld hout en glas bij een landelijke- of klassieke serre en metaal en glas bij een moderne serre zijn. Hierbij moet wel vermeldt worden dat een aanbouw serre die (bijna) volledig van aluminium, hout, kunststof of glas gemaakt wordt ook zeker mogelijk is, maar een aanbouw serre van metaal niet. Een andere optie is een serre aanbouw met schuifpui.

Wilt u een mix tussen verschillende stijlen? Ook dat kan de SerreSpecialist voor u realiseren. Vooraf maken we altijd een uitgebreide tekening, waarop uw woning ook terug te zien is. Zo ziet u precies hoe uw toekomstige aanbouw serre eruit zal zien en kunt u eventuele wijzigingen aan ons doorgeven.

Over de SerreSpecialist

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het realiseren van luxe buitenverblijven vanuit Barneveld (Gelderland) in heel Nederland. Uniek is dat we uw aanbouw serre van A tot Z realiseren. Of het nu gaat om een vergunning of het plaatsen van verlichting. Hiernaast bieden we nog vele extra toebehoren aan. Wilt u graag meer informatie over een luxe serre aanbouw? Onze specialisten staan voor u klaar.