Meer informatie over een serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een houten aanbouw serre? Laat dan een luxe serre helemaal voor u op maat bouwen bij De SerreSpecialist.

Klassieke serre met open haard

Het hele jaar door plezier van een serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouwen? Het voordeel van een luxe aanbouw serre is dat u in de winter én in de zomer plezier hebt van uw buitenverblijf. Wij kunnen bijvoorbeeld grote tuindeuren aan uw serre aanbouw toevoegen, waardoor u in de zomer een open verblijf creëert.

Wilt u in de winter een aangename temperatuur creëren? Dan bouwen we met plezier een kachel naar keuze in. Naast de extra warmte, zorgt een ingebouwde kachel ook nog eens voor veel sfeer.

Offerte aanvragen
Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Welke stijlen zijn er mogelijk voor serre aanbouw?

We begrijpen dat uw luxe serre helemaal moet passen bij uw smaak en de stijl van uw woning. Hier kijken we dan ook altijd goed naar tijdens een persoonlijk gesprek. Over het algemeen zijn de wensen van onze klanten in te delen in een aantal verschillende stijlen. Denk aan klassiek, modern, landelijk en exclusief.

Per stijl worden vaak ook verschillende materialen gebruikt. In feite zijn alle combinaties mogelijk, waarbij een aantal gangbare combinaties hout en glas zijn bij een landelijke- of klassieke serre en metaal en glas bij een moderne serre zijn. Hierbij moet wel vermeldt worden dat wij geen aanbouw serre bouwen die volledig uit aluminium, kunstof of metaal bestaat.

Wilt u een mix tussen verschillende stijlen? Ook dat kan de SerreSpecialist voor u realiseren. Vooraf maken we altijd een uitgebreide tekening, waarop uw woning ook terug te zien is. Zo ziet u precies hoe uw toekomstige aanbouw serre eruit zal zien en kunt u eventuele wijzigingen aan ons doorgeven.

Timmermannen De SerreSpecialist

Wie is De SerreSpecialist?

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het realiseren van luxe buitenverblijven vanuit Barneveld in heel Nederland. Uniek is dat we uw aanbouw serre van A tot Z realiseren. Of het nu gaat om een vergunning of het plaatsen van verlichting. Hiernaast bieden we nog vele extra toebehoren aan. Wilt u graag meer informatie over een luxe serre aanbouw? Onze specialisten staan voor u klaar.

Neem contact op
Magazine De SerreSpecialist

Maak kennis met De SerreSpecialist

Wilt u meer weten over de serres die wij maken? Vraag dan onze online brochure aan voor meer informatie

Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De SerreSpecialist! Hoe kan ik u helpen?