Design serre

Een luxe design serre is een prachtige uitbouw aan uw huis. Hierdoor ontstaat er een extra ruimte die u naar eigen wens kunt inrichten. Wordt het een speelplaats voor de kinderen of een heerlijke loungeruimte? De SerreSpecialist maakt graag een design serre voor u op maat.

Een luxe design serre op maat

Een design serre bestaat vaak uit veel glas en ook wordt ze gekenmerkt door rechte vormen. Deze serre past het beste bij een statige of klassieke woning. De kleuren grijs, zwart, wit en antraciet worden vaak gebruikt bij een design serre, soms in combinatie met een kleuraccent. De SerreSpecialist komt graag bij u langs om te kijken welke serre er het beste past bij uw huis. Vaak zien we ook verschillende stijlen terugkomen in onze serres. Andere stijlen die vaak terugkomen zijn: klassiek, landelijk, luxe, exclusief en modern. Bij onze projecten kunt u de serres bekijken die we afgelopen jaren hebben opgeleverd.

Exclusieve serre te Bergen-001Mogelijkheden voor een design serre

Al onze producten worden helemaal op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten, afmetingen en eventuele toebehoren. We hebben alle specialismen in huis om uw design serre volledig te realiseren. Zo hoeft u geen andere partijen in te schakelen en heeft u één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat uw luxe droomserre wordt gerealiseerd. Zo regelen we een eventuele vergunning voordat het project start. Ook bouwen we toebehoren naar keuze in. Hierbij kunt u denken aan een vloer, kachel of elektrisch zonnescherm. Wilt u graag openslaande tuindeuren? Ook deze bouwen we graag voor u in.

Klinkt dit goed?

Al meer dan tien jaar maken we de meest luxe buitenverblijven voor onze klanten op maat. Met onze twaalf specialisten wordt dit werk tot in de details uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een nostalgische serre te bespreken. We horen graag van u!