Wilt u een exclusieve serre? De SerreSpecialist ontwerpt en monteert hem op maat.

 

Exclusieve serre

Uw droomserre kan binnen twee maanden in uw tuin staan. Een exclusieve serre volledig naar uw wens. U bepaalt de stijl, de afmetingen en de toebehoren. Vervolgens ontwerpen we uw exclusieve serre. Hierbij tekenen wij ook uw huis, zodat u precies weet hoe het eruit komt te zien. Na uw akkoord nemen wij het proces van A tot Z in handen. Wij zorgen er namelijk voor dat alles wordt uitgevoerd. Van het juiste hout tot mogelijke vergunningen.

Een exclusieve serre zorgt voor een grotere oppervlakte in het huis. Daarnaast oogt uw huis luxer. Dit zorgt voor een waardestijging van uw woning.

Exclusieve toebehoren

Voor uw serre kiest u als eerst een stijl: landelijk, modern, exclusief, luxe of klassiek. Deze kunt u volledig aanpassen naar uw wens met verschillende toebehoren. Dit maakt de serre nog unieker en exclusiever. Wij kunnen bijvoorbeeld een luxe lichtstraat monteren, zodat er meer zonlicht in uw exclusieve serre komt. Daarnaast kunt u kiezen uit glazen schuifwanden, harmonicadeuren of openslaande deuren. Ook plaatsen wij graag een vloer, (open) haard of een kachel. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om stalen kozijnen te plaatsen. Uw wensen worden onze werkelijkheid.

De SerreSpecialist

De SerreSpecialist heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en monteren van exclusieve serres. In tien jaar tijd hebben wij nog nooit twee keer dezelfde serre geplaatst. Maatwerk staat bij ons voorop. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan u graag te woord met passend advies. Wij helpen u vervolgens van A tot Z. Zo wordt uw droomserre werkelijkheid. U kunt ons bellen tijdens kantoortijden. Daarnaast is er een mogelijkheid om te mailen. Ook kunt u het contactformulier invullen. Als laatste is de chat rechtsonder er voor uw vragen.