Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Dit exclusieve buitenverblijf is gebouwd om gasten in te ontvangen. Het verblijf kenmerkt zich door de grote hoeveelheid daglicht die door de stalen puien naar binnen komt. Een mooi contrast tussen het zwarte staal en het witte houtwerk.

Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Het lichte kleurenpalet van dit exclusieve gastenverblijf geeft een mooi contrast met de stalen puien met stalen deuren. Het gastenverblijf is aan de buitenzijde gebouwd met red ceder gevelplanken. Deze houtsoort gaat lang mee en is daarmee een duurzame keuze.

Wat bijzonder is aan het gastenverblijf is de grote hoeveelheid licht die in de woning naar binnenkomt. Door de grote raampartijen en de dakramen wordt de ruimte goed verlicht. Ook heeft het buitenverblijf zinken goten en een schuin pannendak. Het buitenverblijf is L-vormig qua indeling. Meer dan genoeg ruimte om gasten in te ontvangen!

Heeft u ook interesse is een gastenverblijf voor u op maat gemaakt? Neem dan contact op voor een adviesgesprek. Wij denken graag met u mee!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist