Inspiratie voor uw serre aanbouw

Heeft u behoefte aan inspiratie voor een serre aanbouw? Laat u verrassen door onze diverse stijlen en alle aanvullende mogelijkheden. Bekijk voor serre aanbouw inspiratie een aantal voorbeelden van gerealiseerde serres.

Luxe maatwerk serre met zwarte details

Luxe serre aanbouw inspiratie

Gaat uw voorkeur uit naar een luxe serre? Luxe serres worden gekenmerkt door een stijlvolle afwerking en toevoeging van luxueuze en comfortabele opties. Kijk voor uw serre aanbouw inspiratie bijvoorbeeld naar deze luxe serre in Zwaanshoek. Deze serre is compleet antraciet en strak afgewerkt. Dit geeft een luxe en tegelijkertijd een moderne uitstraling. Ook de red cederhouten planken en de harmonicadeuren dragen bij aan het luxe gevoel.

De toevoeging van een moderne haard en een ruime lichtstraat maken het plaatje van deze luxe serre compleet. Het plaatsen van haarden en lichtstraten wordt ook door de vakmannen van De SerreSpecialist uitgevoerd. Voor uw gemak, alle werkzaamheden bij één partij.

Luxe serre in klassieke stijl

Klassieke serre aanbouw inspiratie 

Heeft u liever een klassieke serre? Bijvoorbeeld omdat deze beter past bij het uiterlijk van uw woning? Geen probleem. Met veel plezier nemen wij de afwerking en de stijl van uw klassieke woning over bij de afwerking van uw serre. Boeilijsten met sierklossen, bossing panelen en glas-in-lood ramen; ieder detail van uw woning kunnen wij meenemen in het ontwerp van uw klassieke serre op maat. Dit hebben wij ook gedaan bij deze klassieke serre in Amsterdam.
Inspiratie nodig voor het inrichten van uw klassieke serre? Antieke meubels en een klassieke inrichting zorgen voor een prachtig geheel. Een contrast aanbrengen geeft ook een mooi effect. Kies dan voor moderne meubels en een eigentijdse kleurkeuze.

Industriële serre met zinken boeilijst

Industriële serre aanbouw inspiratie

Bent u op zoek naar een serre in de industriële stijl? Ook dan bent u bij De SerreSpecialist aan het juiste adres. Deze industriële serre in Utrecht kenmerkt zicht door de steellook, het gebruik van slanke profiele en de grote, opvallende raampartijen. Ook een lichtstraat en vele van onze andere aanvullende mogelijkheden passen goed bij een industriële serre. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gietvloer, een schuifpui en vloerverwarming. Wij kunnen de volledige serre aanpassen naar de door u gewenste stijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbouwspots, een bijpassende regenpijp en een minimalistische lichtstraat. Wij leveren het totale plaatje.

Magazine De SerreSpecialist

Interesse in meer inspiratie? Vraag dan gerust onze inspiratiebrochure aan! 

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze manier van werken? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers.