Industriële serre in Utrecht

Serres in industriële stijl zijn erg in trek op dit moment. We hebben er dan ook al een aantal mogen realiseren. Zo ook deze industriële serre in Utrecht met steellook schuifpui, lessenaars, vloerverwarming en strak overstek en boeilijst.

Industriële serre in Utrecht

De SerreSpecialist realiseert projecten in uiteenlopende stijlen. Naast klassieke serres bouwen we ook industriële serres zoals deze in Utrecht. De steellook schuifpui met slanke profielen, veel glas en horizontale roedes is typerend voor deze stijl. Het strakke overstek en de boeilijst sluiten prachtig aan bij de aluminium schuifpui. De steellook kozijnen geven een stoere en robuuste uitstraling aan de serre. Een leuk detail is de vierkante antraciete regenpijp die aan de buitenzijde is gemonteerd.

In de serre zijn twee lessenaars geplaatst. Deze lichtstraten passen goed bij de minimalistische uitstraling van de serre. In het gestucte plafond zijn spotjes geplaatst. Ook is de serre door ons voorzien van vloerverwarming.

Een serre is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo is het eerste gedeelte van de serre ingericht als een gezellige woonkamer. Het tweede gedeelte geeft de eigenaren de ruimte om thuis te sporten. Wat een prachtige thuisgym!

Typerend voor De SerreSpecialist is het overnemen van elementen uit de woning. Kijk maar naar de passende stenen van de aanbouw bij de bestaande woning. Zo vormen de serre en de woning één geheel. Het lijkt alsof het vanaf het begin af aan al zo gebouwd is.

Heeft u interesse in een industriële serre of een serre in een andere stijl? Neem contact op voor een adviesgesprek aan huis.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist