Luxe serre in Zwaanshoek

Deze prachtige serre is een heerlijke plek, waar elk seizoen gezeten kan worden. Zo kunnen de harmonicadeuren geopend worden op warme dagen. Is het kouder weer? Zet dan de kachel aan voor een sfeervolle en warme serre.

Luxe serre in Zwaanshoek

Dit bijzondere huis in Zwaanshoek heeft een schuin afgesneden rieten dak. De serre is tegen het rieten dak aangebouwd. De buitenkant van de serre is compleet antraciet afgewerkt, wat een luxe uitstraling geeft. Aan de zijkant van de serre zijn red cedar gevelplanken geplaatst. Aan de andere twee zijden zijn harmonicadeuren geplaatst. Zo kunnen de bewoners genieten van een open serre tijdens zonnig weer.

In alle opzichten van het ontwerp en de realisatie van de serre denken wij met u mee. Zo is er bij deze serre voor een koperen kraal en regenpijp gekozen. Koper is namelijk het meest duurzame materiaal in combinatie met een rieten dak.

Er is volop licht in de serre. Kijk maar naar de lichtstraat. Er is hier gekozen voor een schilddak, deze lichtstraat heeft een maximale lichtinval. Het schilddak en de aftimmering zijn antraciet geschilderd, wat zorgt voor een mooi contrast met de witte gestucte muren en plafond. In het midden van de lichtstraat is een stroompunt geplaatst, waardoor een hanglamp boven de tafel gehangen kan worden. Ook mogen we de luxe haard niet vergeten, die het geheel helemaal afmaakt. Enorm sfeervol voor in de koudere maanden.

Overweegt u om een luxe serre te laten bouwen? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor advies op maat.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist