Klassieke serre te Amsterdam

Deze klassieke serre sluit compleet aan bij de stijl van de woning, kijk maar naar alle klassieke details. En er is extra woonruimte gecreëerd, die optimaal benut kan worden als kantoorruimte of eetkamer.

Klassieke serre te Amsterdam

Dit is hét voorbeeld van hoe een woning en serre één geheel worden. Het ontwerp van de serre sluit perfect aan op de woning. Kijk maar naar alle klassieke details van de serre. Onderaan de serre is een borstwering geplaatst en de openslaande deuren hebben bossing panelen. Er zijn dubbele boeilijsten met sierklossen geplaatst. Ook de glas-in-loodramen benadrukken de klassieke uitstraling van de woning.

Aan de binnenkant van de serre ziet u dat de bestaande buitenmuur gestuukt is. Ook is er een balkenplafond geplaatst, wat prachtig aansluit bij de klassieke stijl van de woning. De borstwering zorgt voor een vensterbanken aan de binnenkant van de serre. Dat geeft een mooie toevoeging is aan de grote ramen. Voor de serre is een vlonder geplaatst, waar heerlijk buiten gezeten kan worden.

Ook op zoek naar een serre die tot in het detail voor u ontworpen wordt? Neem contact op voor een adviesgesprek. Wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist