Landelijke serre in Den Haag

In deze landelijke serre kan heerlijk uitgerust worden met een prachtig uitzicht op de tuin. De landelijke details van de serre passen goed bij de stijl van de woning, kijk maar naar de prachtige harmonicadeuren.

Vanuit deze serre kunnen de bewoners volop van het uitzicht op de tuin genieten. De harmonicadeuren over de gehele lengte zorgen voor een open uitstraling. De roeden in het glas geven een speels effect aan de harmonicadeuren. Met deze deuren kan u ook van een open serre genieten.

De balkstructuur van het plafond refereert aan de landelijk stijl. Net als de verticale vuren delen die aan de muur zijn geplaatst. In het midden van het plafond is een witte lichtstraat geplaatst. Deze lichtstraat, ook wel een schilddak genoemd, sluit goed aan bij het balkenplafond.

Op zoek naar een serre in een landelijke bouwstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan om kennis te maken met De SerreSpecialist.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist