Landelijke serre in Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg hebben wij bij deze woning een landelijke serre aangebouwd. Volledig geïsoleerd, maar met enkele details van een tuinkamer.

Landelijke serre in Wijk en Aalburg

Bij deze vrijstaande woning in Wijk en Aalburg is een prachtige landelijke serre aangebouwd. Het mooie aan deze serre is dat er ook details van een landelijke tuinkamer in zitten. Zo bestaat de vloer bijvoorbeeld uit waaltjes en zit er in het plafond een zichtbare balklaag. Hoewel het lijkt op een tuinkamer, is de serre volledig geïsoleerd.

Daarnaast is de serre afgewerkt met een lichtstraat model schilddak. Hierdoor is in de tuin zitten is een unieke en heerlijke ervaring. Het licht stroomt naar binnen vanaf het dak, waardoor u zich buiten waant en toch warm en droog blijft.

De harmonicadeuren met bossing panelen en loopdeuren maken deze landelijke serre tot echte parel in de omgeving. Aan de zijkant van de serre zijn de vaste deurpanelen afgewerkt in dezelfde stijl als de woning. Ook over het overstek is goed nagedacht. Hier zijn namelijk de elektrische schermen in geplaatst en daardoor ook gelijk volledig weggewerkt. Kortom: een compleet afgewerkte serre en een heerlijke plek om in te vertoeven!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist