Landelijk serre in Brielle

De bewoners van deze monumentale woning wilden graag meer woonruimte creëren door het aanbouwen van een serre. Ook was het belangrijk dat de serre in de stijl van de woning werd gebouwd.

Landelijk serre in Brielle

Bij deze monumentale woning in Brielle is een serre met puntkap aangebouwd. Dankzij de grote glaspartijen komt er veel licht binnen. In de serre zijn verschillende landelijke details zichtbaar. Zo is in het ontwerp de klossen en boeilijst van de woning overgenomen. De vaste deurpanelen hebben kleine bovenramen, waarbij de buitenste ook open gezet kunnen worden. Aan de binnenzijde van de serre is een balkenplafond gerealiseerd. De landelijke tuin bij de serre maakt het tot een prachtig geheel waar het goed vertoeven is. 

Bij De SerreSpecialist kunt u terecht voor het realiseren van een maatwerk serre. Zo hebben wij deze serre compleet in de monumentale stijl van de woning gebouwd. Wanneer het gaat om een monumentale woning is een vergunning vaak nodig voor het bouwen van een serre of veranda. Bij het indienen van deze vergunningsaanvraag bleek dat de gemeente niet akkoord ging met het ontwerp voor een plat dak. Ze stelden voor een puntdak erop te maken in dezelfde stijl als de woning. Zo hebben wij het ontwerp aangepast en kon de bouw van de woonserre beginnen!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist