Wellicht denkt u er al langer over na en bent u nu aan het oriënteren. Het laten plaatsen van een luxe serre aan uw woning. De SerreSpecialist bouwt deze graag voor u en helemaal op maat. Of het nu gaat om een ambachtelijke, design, nostalgische of glazen serre. De SerreSpecialist is in alle stijlen thuis.

Klassieke serre met harmonicadeuren Bloemendaal

Droomserre laten plaatsen

Misschien hebt u al ergens enkele foto’s opgeslagen van hoe uw droomserre er ongeveer uitziet. Als u nog niets voor ogen hebt, is dat ook geen probleem. We adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek en laten dan diverse stijlen serres zien. Samen met u bepalen we dan wat het beste bij uw wensen en woning past. Hierna gaat onze tekenaar aan de slag en ontvangt u het ontwerp samen met de offerte.

Mogelijkheden serre

Wilt u een luxe serre laten plaatsen? Naast de verschillende stijlen kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichtdak, een specifiek materiaalsoort of een vloer. Deze SerreSpecialist bouwt uw luxe serre inclusief alle toebehoren. Zo hoeft u maar één partij in te schakelen en hebt u altijd een vertrouwd aanspreekpunt.

Serre plaatsen

Laat een serre plaatsen en haal het buitenleven naar binnen. Bijvoorbeeld door openslaande tuindeuren aan uw serre toe te voegen. De meeste serres die we bouwen zijn een oase van licht (onder andere door een ingebouwd lichtdak), waardoor zelfs op donkere dagen daglicht uw huis binnenkomt. Voor de warme zomerse dagen kunnen we een luxe elektrisch zonnescherm aan uw serre plaatsen. Zo voorkomt u hoge temperaturen en zit u heerlijk beschut, zelfs met de tuindeuren open.

Contact de SerreSpecialist

De SerreSpecialist plaatst luxe serres door heel Nederland. Wilt u een serre laten plaatsen en wilt u ons hierover spreken? Of hebt u een andere vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een terugbelverzoek achterlaten (zie onderaan pagina).