Industriële serre in Rhoon

In Rhoon hebben wij een industriële serre mogen realiseren. Lees meer over dit project en wat wij hier gebouwd hebben. Een ruime aanbouw met veel daglicht!

Industriële serre in Rhoon

Deze industriële aanbouw is over de gehele breedte van de achtergevel gebouwd. Er zijn doorbraken gemaakt in de achtergevel om de aanbouw bij de woning te betrekken. De serre aanbouw kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo is een prachtige living gecreëerd met open zicht op de tuin. In het midden van de ruimte is een prachtige lichtstraat geplaatst. Een lessenaar met een glasplaat uit één geheel. De lichtstraat en de grote raampartijen voorzien de ruimte van veel natuurlijk daglicht. De ruimtes zijn gestuct en het plafond is voorzien van spotjes. Naast de living is ook nog een kantoorruimte, logeerkamer en een luxe badkamer gerealiseerd.

Aan de buitenzijde ziet u dat bij de living aluminium schuifpuien zijn geplaatst met een steellook uitstraling. De slanke profielen en het grote glaspartij geeft het geheel een minimalistische uitstraling. De serre heeft een strakke boeilijst met een strak overstek. Aan de andere kant van de aanbouw sluit perfect aan bij de bestaande woning. Kijk maar naar het metselwerk en de openslaande deuren.

Is een industriële serre ook wat voor u? Of bent u op zoek naar advies voor een serre aanbouw? Dan bent u altijd aan het juiste adres bij De SerreSpecialist!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist