Industriële serre in Haarlem

Dit prachtige project in Haarlem heeft industriële elementen, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Er is een open ruimte ontstaan, waar de bewoners optimaal kunnen genieten van hun woonkeuken!

Industriële serre in Haarlem

Deze serre in Haarlem is een echte eyecatcher. Deze serre heeft een industrieel karakter. Deze stijl is terug te zien in de minimalistische, smalle profielen bij de schuifdeuren en het grote raampartij. Zeker in combinatie met de brede panelen aan de zijkant van de schuifpui. Ook het contrast tussen de douglas dubbele boeilijst en de antraciete afwerking van de schuifpui maakt het tot een robuuste en industriële serre.

In het midden van het plafond is een lichtstraat geplaatst. Er is hier gekozen voor een lessenaar. Deze lichtstraat past goed bij het minimalistische karakter van de serre. Ook is te zien dat de ruimte volledig gestuukt is en er spotjes in het plafond zijn geplaatst.

Bij de bouw van de serre zijn de bestaande deuren en kozijnen verwijderd. Er is hierdoor een grote open ruimte ontstaan, die de bewoners gebruiken als woonkeuken. De serre is dan ook een prachtige toevoeging aan de woning.

Ook op zoek naar een serre in industriële bouwstijl? Neem contact op met de verkoopadviseur voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist