Industriële serre met zinken boeilijst

Een industriële serre met een uniek detail: de zinken boeilijst. Een industriële look die ook nog eens onderhoudsvrij is. De aluminium schuifpui in combinatie met de lichtstraat maakt het tot een woonkamer vol daglicht.

Industriële serre met zinken boeilijst

Naast de verschillen in stijlen, is ook veel mogelijk binnen de verschillende stijlen serres. Een goed voorbeeld daarvan is deze industriële serre. De zinken boeilijst geeft niet alleen een robuuste uitstraling aan de serre, maar is ook nog eens een onderhoudsvrije oplossing. Zo heeft deze serre toch weer een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld de industriële serre in Haarlem. Naast de zinken boeilijst heeft de serre ook een zinken dakgoot en regenpijp.

De serre heeft een minimalistische uitstraling met de steellook aluminium schuifpui. Het grote raampartij in combinatie met het zadeldak zorgt ervoor dat er veel licht naar binnen valt. In de serre is vloerverwarming aangelegd om de ruimte warm te houden. Ook zijn de wanden en het plafond gestuct. Aan de buitenzijde van de serre zijn dezelfde soort stenen gebruikt als bij de woning. Zo sluit de serre naadloos aan op de woning. 

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist