Industriële serre in Capelle aan de IJssel

Neem een kijkje in deze industriële serre. Meer leefruimte én een luxe toevoeging aan de woning. De serre is geheel op maat gemaakt, zodat deze aansluit bij de woning en de wensen van de bewoners.

Industriële serre met grote lessenaar

Aan de binnenzijde van de serre valt het oog meteen op de grote lichtstraat. Een lessenaar uit één geheel, van zo’n 4 meter hoog bij 1 meter breed. De minimalistische lichtstraat draagt bij aan het industriële karakter van de serre uitbouw. Andere industriële elementen zijn de strakke boeilijst met overstek en de aluminium schuifpuien. Dankzij de enkele en de dubbele schuifpuien hebben de bewoners een gemakkelijke doorloop in naar de tuin. Met de serre uitbouw met schuifpui genieten de bewoners ook van veel natuurlijk licht. Voor een optimale luchtcirculatie zijn ventilatieroosters discreet geïntegreerd in de schuifdeuren.

Bij de bouw van de uitbouw is een doorbraak gemaakt in de woning om de serre aan de woning te kunnen bouwen. De op maat gemaakte serre is netjes aan de aanbouw van de buren aangebouwd. De vloer is voorzien van vloerverwarming en in het plafond zijn spotjes gebouwd. De plafondlijst is aangeheeld op de bestaande situatie voor een prachtige geheel.

Met de uitbouw genieten de bewoners van meer woonruimte én daglicht. Een waardevolle investering in de woning! Wilt u een maatwerk serre laten realiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Industrieel, Luxe Industriele serre in Rhoon

Industriële serre in Rhoon

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Industrieel Industriële serre met zinken boeilijst

Industriële serre met zinken boeilijst

Klassiek, Luxe Klassieke serre met harmonicadeuren bij een klassieke huis

Klassieke serre in Bloemendaal

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Doe inspiratie op uit onze opgeleverde projecten

De SerreSpecialist ontwerpt en plaatst serres door heel Nederland. Bekijk onze reeds gerealiseerde serres en doe inspiratie op voor uw serre op maat!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist