Luxe serre in Heemstede

Ontdek deze luxe serre in Heemstede met veel mooie details. Gezellig samen dineren of ontspannen. Het is allemaal mogelijk in deze prachtige serre. Lees snel verder voor meer details over dit project.

Luxe serre met harmonicadeuren in Heemstede

Gezellig samen dineren of heerlijk een film kijken, deze luxe serre is hier uiterst geschikt voor. Om deze serre te realiseren zijn de bestaande aanbouw en het balkon door ons verwijderd. En hebben wij de serre aanbouw van A tot Z gerealiseerd. Nu hebben de bewoners meer ruimte in huis voor het ontvangen van gasten of ter ontspanning. Aan de grote eettafel, de luxe koffie- en cocktailbar en de knusse loungebank met tv kan optimaal genoten worden.

De serre is goed geïsoleerd met HR++ dubbel isolatieglas. Om de aanbouw te voorzien van daglicht is er gebruikgemaakt van een schilddak. De vier zijden in de lichtstraat creëren veel lichtinval. Wanneer het donker is, wordt de serre binnen en buiten verlicht door spotjes. Een leuk detail: binnen zijn de spotjes van dezelfde kleur voorzien als de handvatten en de lamp boven de eettafel.

Het strak gestucte plafond en de dubbele boeilijst geven een luxe uitstraling aan de serre. Dit geldt ook voor de bovenramen en de harmonicadeuren. De bovenramen dragen bij aan het luxe karakter van de serre. In de harmonicadeuren zit veel glas verwerkt, waardoor er nóg meer lichtinval is. Deze deuren kunnen gemakkelijk helemaal open gezet worden, om in de zomer een soort veranda te creëren.

Ook op zoek naar een prachtige serre die tot in detail voor u ontworpen wordt? Neem contact op voor een adviesgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist