Klassieke serre in Zwolle

De bewoners van deze jaren 30 woning waren hun woning ontgroeid. Verhuizen of verbouwen? Ze kwamen op het idee om een serre aan de woning te laten bouwen. Met deze vraag kwamen ze terecht bij De SerreSpecialist.

Klassieke serre bij jaren 30 woning

De uitbouw van de jaren 30 woning is geheel op maat gerealiseerd. Om de serre te bouwen zijn allereerst het balkon, de bestaande achtergevel en de oude aanbouw verwijderd. Zo kon er plaats gemaakt worden voor een serre aan de tussenwoning. De aanbouw is aan de schuur gebouwd, met een klimaatdeur tussen de schuur en de aanbouw. Deze deur heeft een goede isolerende werking, die de kou van de aangrenzende schuur buiten houdt.

De klassieke serre is naadloos aangebouwd op de uitbouw van de buren. Door een sierlijke boeilijst in dezelfde stijl te als de buren te realiseren is een prachtig geheel ontstaan. De extra hoge harmonicadeuren geven een statig karakter aan de aanbouw. De harmonicapui heeft een loopdeur om gemakkelijk van binnen naar buiten te komen. Op een warme dag kunnen gemakkelijk de harmonicadeuren opengezet worden.

Door de grote glaspartij in de harmonicapui komt er veel daglicht in de serre. De toevoeging van de lichtstraat zorgt ervoor dat het daglicht ook de woning in reikt. Bij het aanbouwen van een serre kan het namelijk donkerder worden in huis. Een grote raampartij en een lichtstraat kan dit oplossen.

In de woning zijn bronzen schuifdeuren geplaatst om de keuken af te kunnen sluiten van de woonkamer. Vanwege ons maatwerk konden wij dit bouwproject van A tot Z regelen. Nu wonen de bewoners weer met veel plezier in hun jaren 30 woning. Elke woonsituatie is weer anders, daarom bouwen wij elk project compleet op maat!

Meer weten over ons maatwerk? Vraag een adviesgesprek aan om de mogelijkheden te ontdekken!

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist