Moderne serre in Hoofddorp

Een serre aanbouw is een heerlijke plek om in te ontspannen, te lezen of in te werken. Door de gerealiseerde aanbouw hebben de bewoners een kantoor met thuisbibliotheek kunnen realiseren.

Moderne serre aanbouw in Hoofddorp

In tijden waarin thuiswerken populair is, is een goede thuiswerkplek geen overbodige luxe. Een thuiskantoor kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Hier is er gekozen voor een aanbouw in plaats van een uitbouw. Bij een uitbouw wordt namelijk de kamer vergroot, een aanbouw is een ‘extra ruimte’ aan uw huis. Ideaal voor een thuiskantoor of leeshoek. Het is ook mogelijk om in de tuin een vrijstaande serre te laten realiseren, ook wel een tuinkantoor genoemd.

De moderne serre in Hoofddorp is gerealiseerd door allereerst de buitenmuur van de woning te verwijderen, zodat de aanbouw aan de woning gebouwd kon worden. De doorgang van de woning naar de serre kan afgesloten worden met klassieke ensuite deuren. De serre is voorzien van veel daglicht door de grote raampartij en het schilddak lichtstraat. De lichtstraat is antraciet geschilderd, wat een mooi contrast geeft in het wit gestucte plafond. In de avond voorzien de geplaatste spotjes de ruimte van licht.

Het ontwerp van de serre sluit aan bij het moderne karakter van de woning. De strakke boeilijst en antraciete afwerking aan de buitenzijde is een prachtige toevoeging op de woning. Er is gekozen voor vaste deurpanelen, twee draai-kiepramen op de hoeken en openslaande deuren. Aan de achterzijde in de serre afgewerkt met red ceder gevelplanken. Het maatwerk ontwerp en gerealiseerde thuiswerkplek maakt de serre tot een waardevolle toevoeging aan de woning.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist