Op zoek naar een woonserre? 

Heeft u de wens voor extra leefruimte aan woning? Extra ruimte voor uw hobby, een grote eettafel of ruimte om te ontspannen? Laat u verrassen door de mogelijkheden die het aanbouwen van een serre u biedt.

Exclusieve serre

Geïsoleerde serres van De SerreSpecialist 

Een serre onderscheidt zich van een tuinkamer of ander buitenverblijf door het toevoegen van goede isolatie. Door de hoge isolatiewaarden van onze serres kunt u hier het hele jaar door op een comfortabele manier genieten van uw extra leefruimte. Om onze woonserres te isoleren maken wij gebruik van hout van hoge kwaliteit. Naast het feit dat hout goede isolatie biedt, is het ook duurzaam, sterk en gemakkelijk te bewerken. De verdere isolatie van uw serre wordt gerealiseerd door het plaatsen van dekvloeren met vloerisolatie, isolatieglas en geïsoleerde wanden en plafonds.

Een serre als aanbouw, uitbouw of vrijstaand?

Uw serre kan zowel als aanbouw, als uitbouw of volledig vrijstaand gerealiseerd worden. Wanneer u kiest voor een aanbouw wordt er door De SerreSpecialist een volledig nieuw bouwwerk gerealiseerd aan uw woning. Een uitbouw vraagt een andere aanpak, omdat een uitbouw een verbouwing van de bestaande constructie vereist. Hierbij wordt de huidige achtergevel van uw woning verwijderd. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring met het plaatsen van zowel een uitbouw als een aanbouw.

Een van onze specialisaties is het realiseren van een serre in dezelfde stijl als de bestaande woning. Ideaal bij een uitbouw! Een volledig losstaande serre geeft u de mogelijkheid om de serre op iedere gewenste locatie in de tuin te plaatsen. Deze vrijstaande woonserres worden vaak gebruikt als hobbyruimte, mantelzorgwoning of gastenverblijf.

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Industrieel Industriële serre met zinken boeilijst

Industriële serre met zinken boeilijst

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Klassiek, Luxe Klassieke serre met harmonicadeuren bij een klassieke huis

Klassieke serre in Bloemendaal

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde woonserres

Industriele serre in Haarlem

Complete afwerking van uw serre

De vakmannen van De SerreSpecialist plaatsen uw serre in de door u gewenste stijl. Kiest u voor een moderne, een klassieke, een industriële of een landelijke variant van onze serres? Iedere serre wordt door ons volledig op maat en naar wens ontworpen. Wij hebben nog nooit twee keer dezelfde serre geplaatst, ieder project is uniek! Wanneer wij uw woonserre realiseren zorgen wij voor het volledige plaatje. Wij zorgen voor de benodigde fundering, de volledige bouw en isolatie van uw serre en ook de gehele afwerking wordt door ons verzorgd. Wel zo makkelijk voor u, alle werkzaamheden door ons uitgevoerd! Dus ook uw stuc- en schilderwerk, het plaatsen van vloeren, haarden, en elektrische schermen.

Heeft u interesse in een woonserre aanbouw aan uw woning? Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij staan u met veel plezier te woord en beantwoorden al uw vragen. Klik hier voor alle contactmogelijkheden. U kunt natuurlijk ook onze inspiratiebrochure aanvragen.