Klassieke serre in Bloemendaal

Deze klassieke serre complimenteert de bouwstijl van het woonhuis. De serre is dan ook compleet in de stijl van de woning gebouwd. Zo zijn de woning en de serre één passend geheel.

Klassieke serre in Bloemendaal

Deze klassieke serre met harmonicadeuren hebben we opgeleverd in Bloemendaal. Dankzij de ingebouwde lichtstraat valt er veel natuurlijk licht naar binnen. Woningen met een klassieke stijl kenmerken zich door hun sierlijke details. Denk aan een witte kleur en kleine vierkante bovenramen of spijlen. De sierlijke details van deze serre zijn exact overgenomen van de woning. Zo vormen de woning en de luxe serre één prachtig geheel.

Met harmonicadeuren kan de serre ook open gebruikt worden. Naast de harmonicadeuren zijn er een aantal vaste panelen geplaatst, deze hebben dezelfde uitstraling als de harmonicadeuren. Onze serres zijn altijd goed geïsoleerd, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning en serre. Op koudere dagen kan er gebruik gemaakt worden van de haard, wat veel sfeer geeft.

Een leuk detail bij deze serre is het gecreëerde dakterras. Als u goed kijkt, ziet u op bovenop de serre een hekwerk staan. Zo kan er ook bovenop de serre gezeten worden. Laat de zon maar komen!

Wilt u ook van zomers weer genieten in een prachtige klassieke serre? Vraag een adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist