Moderne serre in Lelystad

In Lelystad hebben wij een moderne serre gerealiseerd. Bij de bouw van een serre nemen wij het gehele proces voor onze rekening; van de fundering en elektra tot aan de afwerking en het schilderwerk.

In de binnenzijde van de woonserre ziet u een lichtstraat, die de ruimte van veel daglicht voorziet. Er is hier gekozen voor een schilddak omdat deze lichtstraat zorgt voor een maximale lichtinval. Wanneer het buiten donker wordt, zorgen de dimbare spotjes voor licht. Aan de binnenzijde van de serre zijn de wanden en het plafond wit gestuct. De bewoners hebben de serre ingericht tot een multifunctionele ruimte. Achter de computer kan gewerkt worden, er kan gezellige gedineerd worden of men zich kan terugtrekken in de zithoek met een spannend boek.

De moderne serre is aan de achterzijde eenvoudig te betreden via de hardhouten, dubbele schuifpui. De draai kiepramen aan weerszijden zorgen frisse lucht. Vanuit de serre kijkt men door het grote glaspartij uit op de zonnige tuin. Aan de zijkant is de serre afgewerkt met douglas zweeds rabbat.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist