Klassieke serre in Huis ter Heide

Een serre aanbouwen aan een klassieke woning? Dat mochten wij realiseren voor deze bewoners. De maatwerk serre is een prachtige toevoeging aan de woning en de groene omgeving.

Klassieke serre in Huis ter Heide

Onlangs hebben wij deze klassieke serre gerealiseerd in Huis ter Heide. De karakteristieke woning uit 1907 heeft vele klassieke details. Die zijn dan ook meegenomen in het ontwerp van de serre. Denk aan de bovenramen met glas in lood en de enkele boeilijst met aluminium daktrim.

Om de serre te realiseren, hebben wij eerst de veranda verwijderd die aan de woning gebouwd was en een doorbraak gemaakt naar de woning. De serre is tijdens het bouwproces onder andere voorzien van een metalen draagconstructie, fundering, uitstekende isolatie, vloerverwarming, keramische tegels en een zinken HWA met bladscheiders.

Aan de binnenzijde van de serre is de ruimte wit gestuct. Het zwarte schilddak in combinatie met klassieke details maakt de serre tot een stijlvolle mix van klassiek en modern. De lichtstraat en het grote raampartij maken de serre tot een ruimte vol daglicht. Via de drie openslaande deuren hebben de bewoners gemakkelijk toegang naar de tuin.

Al met al komt de klassieke serre prachtige uit in de groene omgeving. Een heerlijke plek met goed zicht op het buitenleven die prachtig aansluit op de karakteristieke woning.

Vraag onze brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.

Magazine De SerreSpecialist